Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ 5-0: Με βαμμένο ροζ μαλλί ο Νεϊμάρ τίμησε τον Μπράιαντ (pics & vids)

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν – Μονπελιέ 5-0: Με βαμμένο ροζ μαλλί ο Νεϊμάρ τίμησε τον Μπράιαντ (pics & vids)

bet365

Ο Βραζιλιάνος έκλεψε την παράσταση με τη νέα του κώμη, στην άνετη νίκη της ομάδας του Τόμας Τούχελ - Ενοχλήθηκε ξανά με την αλλαγή του ο Κιλιάν Μπαπέ.

Εμφανίστηκε στο γήπεδο με ροζ μαλλί (!) και έκανε προθέρμανση με μια φανέλα που έγραφε «Bryant» και είχε τον αριθμό «24», για να τιμήσει τη μνήμη του πρόωρα χαμένου φίλου του, Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Νεϊμάρ, περί ου ο λόγος, τίμησε προφανώς το... Καρναβάλι με αυτή τη νέα... εικαστική παρέμβαση στα μαλλιά του, η οποία επισκίασε (ευτυχώς εν μέρει) την άνετη νίκη της ομάδας του Τόμας Τούχελ επί της Μονπελιέ (5-0).

Οι Παριζιάνοι ήταν καθολικά ανώτεροι, προηγήθηκαν πολύ νωρίς (8' Σαράμπια), αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα, όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν ορθά με δέκα, επειδή αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Ντιμίτρι Μπερτό (17'), ο οποίος έπιασε την μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή.

Κόντρα σε δέκα, η Παρί έκανε ακόμα μεγαλύτερο πάρτι, σημείωσε άλλα τέσσερα γκολ με Άνχελ ντι Μαρία (41'), Ντανιέλ Κονγκρέ (44' αυτ.), Κιλιάν Μπαπέ (57') και Λεϊβίν Κουρζαβά (65') , έφτασε τις εννέα νίκες στα τελευταία δέκα ματς και απέχει πλέον 13 βαθμούς από την δεύτερη Μαρσέιγ, έστω και με ματς περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με εννέα, αφού στο 88' αποβλήθηκε και ο Γιορίς Σοτάρ.

Μοναδικό «αλλά» του αγώνα για την Παρί, η ενόχληση του Μπαπέ όταν έγινε αλλαγή στο 68', με τον Τούχελ να προσπαθεί (μάταια;) να του εξηγήσει γιατί το έκανε.

Ο Νεϊμάρ κάνει παράπονα στον διαιτητή

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα