Μαρσέιγ - Ανζέ 0-0: Ροχαλητό κι από έναν βαθμό (vid)

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Ανζέ 0-0: Ροχαλητό κι από έναν βαθμό (vid)

bet365

Τρίτη σερί σεζόν που μένουν ισόπαλες Μαρσέιγ και Ανζέ στο «Βελοντρόμ», χωρίς σκορ και με ελάχιστες φάσεις, σε ένα ματς που η πρώτη ευκαιρία εντός στόχου ήρθε μετά το 60'.

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται αποτελεί πλέον η ισοπαλία ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Ανζέ. Αφού έμειναν στο 1-1 τη σεζόν 2017/18 και στο 2-2 την περασμένη περίοδο, πάντα στο «Βελοντρόμ», οι δύο ομάδες ισορρόπησαν ξανά, αυτή τη φορά με ελάχιστα highlights και κακό ματς ποιοτικά.

Το 0-0 στιγματίστηκε από την απουσία καθαρής ευκαιρίας στον στόχο για μία ώρα αγώνα, με τους Μασσαλούς να ανεβάζουν στροφές προς το τέλος, την Ανζέ να έχει ακυρωθέν γκολ στο 76', αλλά το σκορ να μην ανοίγει ποτέ.

Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας δεν έχασε πολλά, παρέμεινε αήττητη για 10ο σερί παιχνίδι και διατηρεί διαφορά ασφαλείας από την 3η Ρεν (42 έναντι 37 βαθμών).

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους 30 και παραμένουν σε τροχιά ευρωπαϊκής θέσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα