Λιόν: «Εκλεισε» τον Μπρούνο Γκιμαράες έναντι 25 εκατ. ευρώ

Λιόν: «Εκλεισε» τον Μπρούνο Γκιμαράες έναντι 25 εκατ. ευρώ

Θοδωρής Βασίλης
Λιόν: «Εκλεισε» τον Μπρούνο Γκιμαράες έναντι 25 εκατ. ευρώ

bet365

Η Λιόν έφτασε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Παρανανένσε για την απόκτηση του Μπρούνο Γκιμαράες έναντι του ποσού των 25 εκατ. ευρώ.

Είναι ο καλύτερος μέσος που αγωνίζεται αυτή την στιγμή στην Βραζιλία και ήρθε η ώρα να περάσει τον Ατλαντικό για την Ευρώπη. Ο λόγος για τον 22χρονο μέσο της Ατλέτικο Παρανανένσε, Μπορούνο Γκιμαράες, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λιόν.

Οι «λιονέ» ήρθαν σε συμφωνία με την βραζιλιάνικη ομάδα και θα πληρώσουν το ποσό των 25 εκατ. ευρώ για τον αρχηγό της ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας ο οποίος μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο προολυμπιακό τουρνουά της Λατινικής Αμερικής θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Μπρούνο Γκιμαράες είναι ο καλύτερος μέσος αυτή την στιγμή στο Brazileirao κι έντονο ενδιαφέρον είχαν δείξει Αρσεναλ, Μπενφίκα και Ατλέτικο Μαδρίτης με την Λιόν να είναι τελικά η νικήτρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα