Λυών - Λιλ 2-2 (4-3 πεν.): Πρόκριση-θρίλερ με ήρωα Ταταρουσάνου (vid)

Gazzetta team
Λυών - Λιλ 2-2 (4-3 πεν.): Πρόκριση-θρίλερ με ήρωα Ταταρουσάνου (vid)

bet365

Η Λιλ λυτρώθηκε με γκολ του Ρεμί στις καθυστερήσεις, όμως, η Λυών χαμογέλασε τελευταία στην διαδικασία των πέναλτι με ήρωα τον Ταταρουσάνου (2-2 κ.α., 4-3 πεν.) και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ.

Απίθανο ματς, εκπληκτικό φινάλε στο «Groupama Stadium» αλλά η μπίλια έκατσε στους γηπεδούχους.

Η Λυών πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας επικρατώντας στα πέναλτι της Λιλ (2-2 κ.α., 4-3 πεν.), σε ένα παιχνίδι με έντονα κοντράστ συναισθημάτων.

Μέσα σε ένα τετράλεπτο στο πρώτο μέρος, η Λιλ προηγήθηκε με τον Ρενάτο Σάντσες (13'), όμως, άμεσα ο Ντεμπελέ έφερε το ματς στα ίσα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (17').

Από κει και πέρα, ο... χαμός άρχισε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το ματς στο 85' με γκολ του Αουάρ αλλά δέχθηκαν το σοκ στις καθυστερήσεις, με τον Ρεμί να οδηγεί το ματς στην παράταση.

Ο έξτρα χρόνος δεν έδωσε κάτι παραπάνω και η «ρώσικη ρουλέτα» ανέδειξε θριαμβευτές τους Λιονέ, με τον Ρουμάνο κίπερ, Τσίπριαν Ταταρουσάνου να αποκρούει το πέναλτι του σκόρερ Σάντσες και με 4-3 σκορ να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του, μέσα σε εκρηκτική ατμόσφαιρα.


 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα