Σάλα - Ναντ: Τιμητική φανέλα με τα χρώματα της Αργεντινής κόντρα στην Μπορντό (pics & vid)

Gazzetta team
Σάλα - Ναντ: Τιμητική φανέλα με τα χρώματα της Αργεντινής κόντρα στην Μπορντό (pics & vid)

bet365

Την μνήμη του αδικοχαμένου Αργεντίνου φορ, Εμιλιάνο Σάλα θα τιμήσουν οι πρώην συμπαίκτες του στην Ναντ, φορώντας ειδική φανέλα στα χρώματα της Αλπισελέστε για το ματς με την Μπορντό την ερχόμενη Κυριακή.

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που εντοπίστηκε νεκρός ο Εμιλιάνο Σάλα, μετά το αεροπορικό δυστύχημα στο ταξίδι που έκανε στην Αγγλία. Τότε επρόκειτο να μεταγραφεί από την Ναντ στην Κάρντιφ, ωστόσο, η τραγική έκβαση αφενός ματαίωσε την επικείμενη πώληση κι αφετέρου προκάλεσε σοκ στο στρατόπεδο των πρασινοκίτρινων.

Δώδεκα μήνες μετά τον άδικο χαμό του Αργεντίνου φορ, οι πρώην συμπαίκτες του στον γαλλικό σύλλογο δεν θα μπορούσαν να τον ξεχάσουν, για αυτό και του αφιέρωσαν ένα βίντεο με ευχές από τον καθένα για την συνύπαρξη τους τα προηγούμενα χρόνια.
Μάλιστα, στο τέλος του εμφανίστηκαν με τις ειδικές για την περίσταση φανέλες που θα φορέσουν στο επερχόμενο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μπορντό, η οποία είναι λευκή με μια γαλάζια κάθετη ρίγα, στα χρώματα της σημαίας της πατρίδας του.

«Υπηρέτησες την Ναντ με μαχητικότητα και πίστη, αφήνοντας αξέχαστες αναμνήσεις στο κίτρινο Σπίτι. Κόντρα στην Μπορντό, για να σου αποδώσουμε τιμή, η Ναντ θα αγωνιστεί με τα χρώματα της χώρας σου. Μια φανέλα που σου αξίζει», αναφέρει στο επίσημο tweet της η γαλλική ομάδα, πραγματοποιώντας τα αποκαλυπτήρια της επετειακής φανέλας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα