Τρένο η Παρί, πεντάρα η Μονακό! (vid)

Gazzetta team
Τρένο η Παρί, πεντάρα η Μονακό! (vid)

bet365

Ποιος να τη σταματήσει... Η Παρί επικράτησε εύκολα 4-1 της Αμιάν εντός έδρας και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τη Μαρσέιγ. Πεντάρα η Μονακό στο ντέρμπι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε την 15η νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας εύκολα 4-1 εντός έδρας της Αμιάν. Εξαιρετικός ο Μπαπέ, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ, στο 10΄και στο 65'. Μάλιστα, έγινε ο πρώτος Γάλλος που σκοράρει τουλάχιστον 30 γκολ (31) στη Ligue 1 σε ημερολογιακό έτος από τον Ερβέ Ρεβελί το 1969 (31). Είχε μεσολαβήσει το τέρμα του Νεϊμάρ στο 46'. Ο Μεντόζα πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο 70', ενώ ο Ικάρντι στο 84' έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το 4-1.

Η Μαρσέιγ επέστρεψε στις επιτυχίες, πέτυχε την έβδομη νίκη στα οκτώ τελευταία και παρέμεινε στο κυνήγι της Παρί. Οι Μασσαλοί επικράτησαν 3-1 της Νιμ και είναι στο -7 από τους Παριζιάνους (με ματς περισσότερο). Με αυτογκόλ του Αλακού άνοιξαν το σκορ, ο Μπενεντέτο στο 65' πέτυχε το 2-0 και ο Παγιέ στο 81' σημείωσε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τέλος με τον Μπριανκόν.

Πεντάρα και ανάσα η Μονακό! Οι Μονεγάσκοι διέλυσαν με 5-1 στο ντέρμπι τη Λιλ και πλησίασαν την τριάδα. Τι και αν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Οσιμέν, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή σε έξι λεπτά. Ο Μαρτίνς στο 23' πέτυχε το 1-1, ενώ ο Μπαλντέ στο 29' το 2-1. Ο Μπεν Γιεντέρ με δυο τέρματα (53', 65') και ο Γκλικ (90΄) ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο.

Νέα γκέλα για τη Λυών, μιας και παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στη Ρεμς. Ο Τουσάρ στο 9' άνοιξε το σκορ, όμως ο Καφαρό έφερε το ματς στα ίσα στο 44'. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο, αλλά ο Ντεμπελέ αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 83'.

Η Μονπελιέ διέλυσε με 4-0 τη Μπρεστ, ενώ Ντιζόν και Μετς αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Η Ρεν με γκολ του Νιανγκ στο 82' πήρε μεγάλο τρίποντο κόντρα στη Μπορντό και βρέθηκε στην 3η θέση της Ligue 1. Nίκη για τη Στρασμπούρ με 2-1 κόντρα στη Σεντ Ετιέν, ενώ η Ανζέ επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Ναντ. Η Νις βρέθηκε στη δεκάδα επικρατώντας 3-0 της Ανζέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα