Μονπελιέ – Μονακό 3-1: Επιστροφή στις ήττες (vid)

Gazzetta team
Μονπελιέ – Μονακό 3-1: Επιστροφή στις ήττες (vid)

bet365

Η Μονακό επέστρεψε στις ήττες και στις κακές εμφανίσεις στο 3-1 από την Μονπελιέ. Γκολ ο Κουλούρης στην ήττα της Τουλούζ, πέρασε δεύτερη η Ναντ.

Η Μονακό δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από την Μονπελιέ, η οποία έκανε πολύ καλή εμφάνιση και επιβλήθηκε δίκαια με 3-1. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 31’ με τον Μολέ, ενώ στο 39’ ο Μέντες έκανε το 2-0.

Τα πάντα τελείωσαν στο 56’, όταν ο Ντελόρ έκανε το 3-0, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι Μονεγάσκοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 με πολύ ωραίο γκολ του Μπεν Γιεντέρ στο 68’. Τελείωσαν, μάλιστα, το παιχνίδι με 10 παίκτες, όταν ο Γκολοβίν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 81’.

Ο Κουλούρης μπορεί να πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ, όμως δεν κατάφερε αυτή τη φορά να σώσει την ομάδα του από την ήττα. Η Μπορντό ήταν πολύ καλύτερη, προηγήθηκε με 2-0 μόλις στο 19’ χάρη στα γκολ των Ντε Πρεβίλ (1’) και Πάμπλο, ενώ στο 53’ ο Χουάνγκ έκανε το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι βιολέ ήταν να μειώσουν με τον Έλληνα επιθετικό για το 1-3 στο 61’. Η Ναντ κέρδισε με 1-0 τη Νις χάρη στο γκολ του Σάιμον στο 86’ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και η Ντιζόν της Στρασμπούρ με τέρμα του Μαβιντιντί (38’). Τέλος, η Μπρεστ κέρδισε με 2-0 την Μετζ στη μάχη της παραμονής.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα