Μονακό – Μπρεστ 4-1: Ξεσπούν οι Μονεγάσκοι

Gazzetta team
Μονακό – Μπρεστ 4-1: Ξεσπούν οι Μονεγάσκοι

bet365

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Μονακό, που σκόρπισε με 4-1 την Μπρεστ. Ο Κουλούρης «έσωσε» την Τουλούζ στο 96’, ενώ η Λιλ έμεινε στο 1-1 με τη Νις.

Η Μονακό έκανε την πρώτη εντυπωσιακή εμφάνιση στη σεζόν και πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Οι παίκτες του Ζαρντίμ ξέσπασαν πάνω στην Μπρεστ, την οποία διέλυσαν με 4-1. Ο Μπεν Γιεντέρ άνοιξε το σκορ στο 26’, ενώ στο 62’ ο Σλιμανί τελείωσε τα πάντα για το 2-0 με πέναλτι.

Το 3-0 ήρθε στο 73’ με τον Μαρτίνς, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Μεντί στο 77’, όμως στο 90’ ο Μπαλντέ έκανε το τελικό 4-1. Στα υπόλοιπα ματς ο Ευθύμης Κουλούρης πέτυχε ακόμη ένα γκολ που έφερε βαθμό στην Τουλούζ, ισοφαρίζοντας στο 6’ των καθυστερήσεων για το τελικό 2-2 στην έδρα της Μετζ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4’ με τον Ντιαλό, με τους βιολέ να ισοφαρίζουν στο 86’ με τον Σαΐντ. Η Μετζ πήρε ξανά το προβάδισμα με πέναλτι του Νιάν στο 91’, όμως στο 96’ ο Έλληνας επιθετικός χάρισε τον βαθμό στην Τουλούζ! Νις και Λιλ έμειναν στο 1-1 στην Κυανή Ακτή, με το ίδιο σκορ τελείωσε η αναμέτρηση της Ανζέ με την Αμιέν, ενώ η Ντιζόν επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας της Ρεμς.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα