Μονακό – Σεντ Ετιέν 2-3: Στα χαμηλά η μία, σεντόνι η άλλη! (vid)

Gazzetta team
Μονακό – Σεντ Ετιέν 2-3: Στα χαμηλά η μία, σεντόνι η άλλη! (vid)

bet365

Η Σεντ Ετιέν κέρδισε με ανατροπή την Μονακό με 3-2 και βάζει πλώρη για το Champions League, τη στιγμή που οι Μονεγάσκοι είναι μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Μονακό βρίσκεται ξανά για τα καλά σε κίνδυνο, τη στιγμή που η εκπληκτική Σεντ Ετιέν έχει βαλθεί να το παλέψει μέχρι τέλους για την έξοδο στο Champions League. Οι Μονεγάσκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με τον Μάρτινς στο 18’, ενώ έχασαν και άλλες ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι.

Αυτό πλήρωσαν στο τέλος, καθώς στο 59’ ο Τουρέ σκόραρε σε λάθος εστία για το 1-1 και ακολούθησε η κατάρρευση των γηπεδούχων. Στο 71’ ο Καμπελά έκανε το 1-2, ενώ στο 80’ ο Νόρντιν το 1-3. Το μόνο που κατάφερε η Μονακό ήταν να μειώσει στο 2’ των καθυστερήσεων για το τελικό 2-3 με τον Κάρλος, που την αφήνει μόλις στο +3 από την Καέν και τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ της παραμονής.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια Τουλούζ και Ρεν μοιράστηκαν τους βαθμούς στο 2-2, ενώ η Ναντ πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Ρεμς. Τέλος, η Αμιέν πήρε μεγάλο βαθμό στην έδρα της Μονπελιέ, που έχασε έδαφος στη μάχη της Ευρώπης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα προλάβει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα