Τούχελ: «Δεν είμαι αφελής»

Τούχελ: «Δεν είμαι αφελής»

Gazzetta team
Τούχελ: «Δεν είμαι αφελής»

bet365

Ο Τόμας Τούχελ τόνισε ότι μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου δεν νιώθει την πίεση της απόλυσης, αλλά παράλληλα και ότι δεν είναι αφελής.

Μπέτις - Εσπανιόλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ήττα της Παρί από την Ρεν στον τελικό του Κυπέλλου έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στους Παριζιάνους. Σε σημείο που ο Τόμας Τούχελ να πει ότι λίγες ώρες πριν το ματς με την Μονπελιέ για την Ligue 1 δεν έχει μιλήσει ακόμα με τους παίκτες του και δεν τους έχει προετοιμάσει για την αναμέτρηση.

«Δεν ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε από το παιχνίδι με την Μονπελιέ», τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός. «Είμαστε στην Παρί και όλοι περιμένουν από εμάς πάντα να κερδίζουμε. Πιστεύω ότι είχαμε καλή εξέλιξη κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δεν νιώθω ότι η θέση μου βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά δεν είμαι αφελής», συνέχισε πριν σχολιάσει τις δηλώσεις του Νεϊμάρ ότι οι νεαροί παίκτες δεν ακολουθούν τις οδηγίες. «Μπορώ μόνο να σας πω ότι κάποιοι παίκτες λατρεύουν να κερδίζουν και κάποιοι μισούν να χάνουν. Αυτά είναι πράγματα που θα πρέπει να συζητάμε εσωτερικά», ολοκλήρωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα