Με Μπαλοτέλι (ξανά) η Μαρσέιγ

Gazzetta team
Με Μπαλοτέλι (ξανά) η Μαρσέιγ

bet365

Η Μαρσέιγ κέρδισε τη Νις με τον Μπαλοτέλι να σκοράρει εναντίον της πρώην ομάδας του. Νίκες για Λιλ και Ρεν, ανάσα για Τουλούζ.

Το ματς είχε χαρακτηριστεί «μπαλοτέλικο», καθώς από το περασμένο καλοκαίρι ο Μάριο Μπαλοτέλι τα είχε κάνω άνω-κάτω, προκειμένου η Νις να τον αφήσει να υπογράψει στην Μαρσέιγ. Τελικά, πέτυχε το στόχο του με καθυστέρηση 6 μηνών και, όπως συμβαίνει, σε τέτοιες περιπτώσεις ήταν και εκείνος που έκρινε τα πάντα.

Ο Ιταλός πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 61’ και χάρισε τη νίκη στην Μαρσέιγ με 1-0, που κρατάει για τα καλά τους Φωκαείς στη μάχη για την τριάδα και την έξοδο στο Champions League. Νωρίτερα, μεγάλη νίκη είχε πετύχει η Λιλ στην έδρα της Σεντ Ετιέν, με τον Πέπε να σκοράρει στο 87’ και τους στεφανουά να τελειώνουν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής των Ντεμπουσί και Καζρί στις καθυστερήσεις.

Με νίκη συνέχισε και η Ρεν ύστερα από εκείνη επί της Άρσεναλ. Αυτή τη φορά οι ρενέ κέρδισαν την Καέν με ανατροπή, με τους καενέ να προηγούνται στο 20’ με τον Νινγκά, αλλά να μένουν με 10 παίκτες από το 35’, όταν ο Αρμουγκόμ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και με γκολ των Μπουριζό (39’), Ουνού (58’) και Νιανγκ (62’) επιβλήθηκαν με 3-1. Τέλος, η Τουλούζ κέρδισε με 1-0 την Γκινγκάμπ με γκολ του Σανόγκο (20’), ενώ Μονπελιέ και Ανζέ έμειναν στο 2-2, με τη δεύτερη να ισοφαρίζει με τέρματα στο 80’ και στο 90’, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 73’!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα