Μονακό - Μπορντό 1-1

Gazzetta team
Μονακό - Μπορντό 1-1

bet365

Η Μονακό δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη ντεφορμέ Μπορντό, μένοντας στο 1-1 και υποχώρησε στη 17η θέση, στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Νίκησε η Αμιέν, ισοπαλία για τη Λυών πριν το Καμπ Νόου, ισορροπία και για Ντιζόν-Ρέμς.

Οι Μονεγάσκοι είχαν βαθμολογικό όφελος στο παιχνίδι με τους Γιρονδίνους μετά το τελικό 1-1, όχι όμως το «τρίποντο» που χρειάζονταν για να ξεφύγουν από τη διακεκαυμένη ζώνη, με την Αμιέν να την προσπερνά και να την αφήνει πίσω της. Ο Φαλκάο άνοιξε το σκορ στο «Luis II» στο 48’, όμως ο Μπριάν ισοφάρισε στο 65’, διαμορφώνοντας παράλληλα και το τελικό σκορ, με τη Μπορντό να φτάνει στους 33 βαθμούς στη μέση του πίνακα.

Ε«Χ»ΑΣΕ ΕΔΑΦΟΣ Η ΛΥΩΝ

Σπουδαία ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο τη Λιλ στη δεύτερη θέση έχασε η Λυών, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο επαναληπτικό με τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου για τους 16 του Champions League. Παρότι προηγήθηκε στην έδρα του Στρασβούργου με τον Ντεμπελέ (3’, 51’), είδε τον Αζορκέ να σκοράρει δυο φορές σε 2’ (69’, 70’) και να παίρνει τον βαθμό, φτάνοντας στους 39 και στην 9η θέση.

«ΑΝΑΣΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΙΕΝ

Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε, αλλά βρήκε το κουράγιο να «απαντήσει» και τελικά να πανηγυρίσει. Η Αμιέν κατάφερε να πανηγυρίσει χάρη στα γκολ των Γκιρασί (49’), που αποβλήθηκε στο 89’ και Πίτερς (64’) τη νίκη απέναντι στη Νιμ, που ισοφάρισε προσωρινά με τον Αλιού (53’). Πλέον οι γηπεδούχοι έχουν 28 πόντους, προσπερνώντας τη Μονακό στη βαθμολογία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στους 37 τη Ρεν, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΟΤΙ ΜΕ… 10 Η ΝΤΙΖΟΝ

Ντιζόν και Ρεμς έμειναν στο 1-1, που δεν συνέφερε καμία από τις δυο, αφού οι γηπεδούχοι έψαχναν βαθμολογική ώθηση για να ξεκολλήσουν από την πρότελευταία θέση της βαθμολογίας (21), ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν έδαφος στον αγώνα για ένα ευρωπαίκό εισιτήριο. Ο Ζένελι άνοιξε το σκορ για τη Ρεμς μόλις στο 9’, αλλά ο Σλιτί ισοφάρισε (13’) τους γηπεδούχους, που αγωνίστηκαν από το 3’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κουλιμπαλί.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα