Κάζο για Μονακό, ιστορία για Γκινγκάμπ (vid)

Gazzetta team
Κάζο για Μονακό, ιστορία για Γκινγκάμπ (vid)

bet365

Την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της πήρε η Γκινγκάμπ επικρατώντας στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια) της Μονακό με 3-2.

Λίβερπουλ - Λέστερ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Μεγάλο παιχνίδι για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ της Γαλλίας ανάμεσα στην Γκινγκάμπ και την Μονακό με την πρώτη να αφήνει εκτός τελικού την ομάδα του Ζαρντίμ, γράφοντας με την σειρά της ιστορία καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό. Το παιχνίδι μπορείς να το πεις και κάζο των Μονεγάσκων, καθώς προηγήθηκαν με 2-0 με γκολ των Λόπες στο 18' και Γκολοβίν στο 24'.

Ενώ όλα έδειχναν πως η Μονακό θα έπαιρνε την πρόκριση, η Γκινγκάμπ είχε άλλη άποψη και μόλις στο 46' μείωσε με τον Μεντί. Δεν έμειναν όμως εκεί οι γηπεδούχοι, καθώς στο 55' ο Τουράμ ισοφάρισε σε 2-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του αγώνα. Έτσι η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-2 και να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους αυτή την ιστορική πρόκριση.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα