Football Leaks: «Η Ρεάλ έδινε 214 εκατ. ευρώ στη Μονακό για Μπαπέ το 2017»

Gazzetta team
Football Leaks: «Η Ρεάλ έδινε 214 εκατ. ευρώ στη Μονακό για Μπαπέ το 2017»

bet365

Τα Football Leaks αποκάλυψαν την πρόταση που είχε καταθέσει η Ρεάλ Μαδρίτης στη Μονακό το καλοκαίρι του 2017 για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ατλέτικο Γιουβέντους – Μάντσεστερ Γ. και σούπερ αποδόσεις στο Champions League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μπαπέ το καλοκαίρι του 2017 είχε πάρει μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο την ίδια μεταγραφική περίοδο και η Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούσε την υπογραφή του. Μάλιστα, τότε τα ρεπορτάζ του μαδριλένικου Τύπου θεωρούσαν δεδομένη τη μετακίνησή του στους Μερένχες, μιλώντας για κλεισμένη μεταγραφή.

Όπως αποκαλύπτουν τα Football Leaks, πράγματι η Ρεάλ Μαδρίτης τα είχε βρει σε όλα με τη Μονακό, καταθέτοντας συνολικά μια πρόταση ύψους 214 εκατομμυρίων ευρώ. Από αυτά, τα 180 εκατομμύρια θα πήγαιναν στους Μονεγάσκους, με τη Ρεάλ να καλύπτει και τον φόρο των 34 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως, η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στη Γαλλία και το γεγονός ότι η Παρί «μάτσαρε» την προσφορά στη Μονακό, άλλαξαν τα δεδομένα με τον Μπαπέ να καταλήγει στους Παριζιάνους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα