Με ανατροπή η Σεντ Ετιέν

Gazzetta team
Με ανατροπή η Σεντ Ετιέν

bet365

Η Σεντ Ετιέν επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας με ανατροπή την Καέν. Νίκες για Λιλ, Μονπελιέ και Στρασμπούρ.

Η Σεντ Ετιέν πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά την πρεμιέρα, κερδίζοντας με ανατροπή με 2-1 την Καέν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 31’, όταν ο Φαζρ έκανε το σουτ και ο Ρουφιέ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια της, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι. Αρχικά, ο Καζρί ισοφάρισε με πέναλτι, που δόθηκε με τη βοήθεια του VAR, στο 48’, ενώ η ανατροπή ολοκληρώθηκε με γκολ του Κολοτζιέτσακ στο 65’.

Με ανατροπή κέρδισε και η Στρασμπούρ την Αμιάν, που προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Κραφτ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως, ο Λαλά έκανε το 1-1 στο 48’, με τον Κορνιέ να κάνει το 2-1 στο 66’ και τον Αντενόν με αυτογκόλ το τελικό 3-1 στο 86’. Η Λιλ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, κερδίζοντας με 2-1 τη Ναντ. Οι λιλουά άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10’ με τον Ζοσέ Φόντε, ενώ στο 67’ ο Ικονέ έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν τα καναρίνια ήταν να μειώσουν με τον Κουλιμπαλί στο 82’.

Τέλος, στο 0-0 έμειναν τα παιχνίδια Ανζέ-Τουλούζ και Ρεμς-Ντιζόν, με την Μονπελιέ να παίρνει μεγάλη νίκη επί της Ρεν χάρη στο γκολ του Λαμπόρδε στο 35’.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα