Φωτογραφήθηκε για τη νέα σεζόν... ξενερωμένος ο Φεκίρ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Φωτογραφήθηκε για τη νέα σεζόν... ξενερωμένος ο Φεκίρ! (vid)

bet365

Έχοντας δηλώσει προσφάτως πως ο ίδιος δεν έχει καταλάβει ακόμα τον λόγο για τον οποίο δεν προχώρησε η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, ο Ναμπίλ Φεκίρ πόζαρε... μουτρωμένος για την επίσημη φωτογράφηση της Λιόν για τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα ΠΑΟΚ - Μπενφίκα, αν o Ουάρντα σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με την... επίσημη – τουλάχιστον από πλευράς Λίβερπουλ – αιτιολογία πως το γόνατο του Φεκίρ κι ένα χρόνιο πρόβλημα είναι ο κυριότερος λόγος που οι «κόκκινοι» δεν ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός παρέμεινε στους «λιονέ».

Έχοντας πλέον συμβιβαστεί με την ιδέα πως και για τους επόμενους μήνες θ' αγωνίζεται στο «Groupama Stadium», ο 25χρονος άσος σίγουρα βαριόταν πάρα πολύ στην επίσημη φωτογράφηση της ομάδας, ωστόσο, δεν έκανε και την παραμικρή προσπάθεια να δείξει ενθουσιασμένος για τα μάτια του κόσμου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα