Ρομαό: «Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ρομαό: «Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Αλεξί Ρομαό σε συνέντευξή του στην L’ Equipe αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον λόγο που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για την Ρεμς

«Αρχικά ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό και να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου μέχρι το 2020, καθώς ένιωθα καλά στην Ελλάδα. Τελικά με προσέγγισε η Ρεμς, το πρότζεκτ που μου παρουσίασε ήταν ενδιαφέρον και αφού το σκέφτηκα, είδα πως μου έλειπε και η οικογένειά μου στη Γαλλία. Επίσης η κατάκτηση του Μουντιάλ έριξε τα φώτα στη Ligue 1. Έτσι δελεάστηκα από τη Ρεμς», ανέφερε αρχικά ο Ρομαό για να προσθέσει στη συνέχεια για την παρουσία του στην Ελλάδα.

Ζήσε τη δράση του ποδοσφαίρου και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

«Ήταν καλή η εμπειρία στον Ολυμπιακό. Τους πρώτους μήνες δεν έπαιζα, έπρεπε να αποδείξω τις δυνατότητές μου και ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα, σε ένα ρόστερ 30-35 παικτών. Αν δεν είσαι σε υψηλό επίπεδο, δεν μπορείς να πετύχεις. Δούλεψα σκληρά και καθιερώθηκα. Τα συναισθήματα ήταν έντονα, ο κόσμος είναι φανατικός. Πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις, τι γίνεται με τα καπνογόνα στα γήπεδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα