«Ζωντανή» η Λιλ, έμεινε τρίτη η Μονακό

Gazzetta team
«Ζωντανή» η Λιλ, έμεινε τρίτη η Μονακό

bet365

Η Λιλ κέρδισε με 3-0 την Μετζ και παραμένει ζωντανή στη μάχη της παραμονής, ενώ η Μονακό κόλλησε στο 0-0 με την Αμιέν.

Η Μονακό δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται. Οι Μονεγάσκοι δεν ικανοποίησαν, κόλλησαν στο 0-0 με την Αμιέν εντός έδρας και είδαν την Λυών να τους προσπερνάει στη βαθμολογία, κάτι που μπορεί να κάνει και η Μαρσέιγ. Οι παίκτες του Ζαρντίμ ήταν μεν πιο επιθετικοί σε όλη τη διάρκεια, όμως εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ ήταν οι φιλοξενούμενοι (σε μία από τις λίγες τους φάσεις).

Η Λιλ κέρδισε τον «τελικό» με την Μετζ με 3-1 και συνεχίζει να έχει ελπίδες για την παραμονή. Οι λιλουά προηγήθηκαν στο 13’ με τον Αραούζο, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Πέπε έκανε το 2-0. Ο Ρου μείωσε με το ξεκίνημα της επανάληψης για το 2-1 στο 49’, όμως στο 77’ ο Μπισουμά έκανε το 3-1 και τελείωσε τα πάντα.

Μεγάλη νίκη στη μάχη της ουράς πέτυχε και η Τρουά, που κέρδισε με 3-1 την Καέν. Οι καενέ ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με τον Σαντίνι, όμως η ανατροπή ήρθε πολύ γρήγορα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 7’ με αυτογκόλ του Βερκούτρ, ενώ στο 27’ έκαναν το 2-1 με τον Νιβέ. Τα πάντα τελείωσαν στο 84’, όταν ο Χιούν Γιουν έκανε το τελικό 3-1.

Η Νις κατάφερε να αποφύγει την ήττα στην έδρα τους Στρασβούργου χάρη στο πέναλτι του Μπαλοτέλι στο 59’. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Σααντί στο 21’ και συνεχίζουν να βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Τέλος, η Μπορντό επιβλήθηκε με 3-1 της Ντιζόν και διατηρεί τις ελάχιστες ελπίδες της για ευρωπαϊκή έξοδο ζωντανές. Οι Γιρονδίνοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Σανκαρέ, όμως στο 54’ ο Σλιτί με πέναλτι έκανε το 1-1. Καμανό (με πέναλτι στο 72’) και Ροζιέρ (αυτογκόλ στο 80’) διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα