Χ-αρακίρι η Λιλ

Gazzetta team
Χ-αρακίρι η Λιλ

bet365

Η Λιλ προηγήθηκε με 2-0 της Γκινγκάμπ, αλλά με δύο γκολ στο τέλος έμεινε στο 2-2. Ζωντανή η Μετζ, διπλό Ευρώπης η Σεντ Ετιέν.

Η Λιλ βρέθηκε πολύ κοντά στο να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά για ακόμη μία φορά έκανε χαρακίρι και παραμένει προτελευταία. Οι λιλουά προηγήθηκαν με 2-0 της Γκινγκάμπ με γκολ των Πέπε (55’) και Αραούχο (57’), αλλά στο τέλος τα έκαναν θάλασσα και έμειναν στο 2-2. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90’ με αυτογκόλ του Αλονζό, πριν ο Μπριάν με πέναλτι στο 93’ φέρει το ματς στα ίσα!

Τεράστιο διπλό στην έδρα της Ρεν έβγαλε η Μετζ, που συνεχίζει να ελπίζει για το θαύμα της παραμονής. Οι ρενέ ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με τον Μπουριγκό στο 27’, αλλά ο σούπερ φορμαρισμένος Ρου, που κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έκανε την ανατροπή στην επανάληψη με τέρματα στο 52’ και στο 57’ για το τελικό 1-2!

Η Σεντ Ετιέν συνεχίζει την αντεπίθεσή της με στόχο την Ευρώπη και με γκολ του εκπληκτικού Ντεμπουσί στο 82’ έφυγε με νίκη 1-0 από το Στρασβούργο. Τέλος, η Ναντ έχασε και άλλα έδαφος για την 6η θέση, καθώς έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Ντιζόν. Τα καναρίνια προηγήθηκαν με τον Νακουλμά στο 33’, αλλά στο 61’ ο Τσανγκ-Χουν ισοφάρισε και έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα