Το παλεύει για Ευρώπη η Σεντ Ετιέν

Gazzetta team
Το παλεύει για Ευρώπη η Σεντ Ετιέν

bet365

Η Σεντ Ετιέν κέρδισε δίκαια με 2-0 την Γκινγκάμπ και πλησιάζει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Στο 1-1 έμειναν Μετζ-Ναντ.

Η Σεντ Ετιέν έχει καταφέρει να ξεπεράσει μια και καλή την κρίση και πλέον κάνει το σπριντ προκειμένου να προλάβει την Ευρώπη. Οι στεφανουά κέρδισαν δίκαια με 2-0 την Γκινγκάμπ και πλησίασαν στο -5 από την 6η θέση.

Σκόραρε ο Μήτρογλου οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα Μαρσέιγ - Λυών; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και έφτασαν στο γκολ που δικαιούνταν στο 29’ με ωραίο πλασέ του Σούμποτιτς στην κίνηση. Το ματς ήταν πιο ανοιχτό στην επανάληψη, με τους στεφανουά να έχουν και πάλι την υπεροχή, με τον Καμπελά να τελειώνει τα πάντα στο 79’ για το 2-0.

Νωρίτερα, η Μετζ είχε προηγηθεί με τον Ρου στο 12’, όμως στο 23’ ο Ρονζιέ έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και αρκέστηκαν στο βαθμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα