Λυών – Καέν 1-0

Gazzetta team
Λυών – Καέν 1-0

bet365

Η Λυών επέστερεψε στις νίκες ύστερα από έξι αγωνιστικές, κερδίζοντας με 1-0 την Καέν. Πεντάρα η Νις στην έδρα της Γκινγκάμπ.

Η Λυών αγνοούσε τη νίκη για έξι αγωνιστικές, αλλά έκανε το πρώτο βήμα να βγει από την κρίση, παίρνοντας εκδίκηση από την Καέν για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο πριν λίγες ημέρες. Οι λιονέ ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, κερδίζοντας δίκαια με 1-0.

Οι παίκτες του Ζενεσιό έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και εκείνος που τους λύτρωσε ήταν ο Τραορέ, ο οποίος στο 63’ βρέθηκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν και άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν το πλήρωσαν, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Ίντερ – Νάπολι! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Νωρίτερα, η Νις είχε πάρει μεγάλη νίκη με 5-2 στην έδρα της Γκινγκάμπ. Οι νισουά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με πέναλτι του Γκρενιέ από το 9’, αλλά με τον Πλέα σε μεγάλη μέρα έκαναν την ανατροπή. Ο Γάλλος επιθετικός αρχικά ισοφάρισε στο 24’, έκανε την ανατροπή στο 47’, ενώ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 58’! Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 83’, όταν ο Μαρλόν σκόραρε σε λάθος εστία για το 2-3, όμως Σραρφί (86’) και Πλέα (92’) διαμόρφωσαν το τελικό 2-5.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα