Νεϊμάρ και Μπαπέ μέσω... χορηγιών

Νεϊμάρ και Μπαπέ μέσω... χορηγιών

Κώστας Ζάλιαρης
Νεϊμάρ και Μπαπέ μέσω... χορηγιών

bet365

Τα αφεντικά της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν βρει τον τρόπο να δικαιολογήσουν τα χρήματα που διέθεσαν για τις δύο ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου και θα το κάνουν μέσω... χορηγιών, τα deal των οποίων θα παρουσιάσουν στην UEFA.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Γνωρίζοντας πως βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για την τήρηση ή μη, των όρων του Financial Fair Play, τόσο ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Παρί, Γιασίμ Αλ Τανί (Πρίγκιπας του Κατάρ) όσο και ο Νασέρ Αλ Κελάφι, που έχει τοποθετηθεί να ενεργεί εκ μέρους του, έχουν βρει τον τρόπο με τον οποίο θ' αποδείξουν ότι ισοσκέλισαν έσοδα και έξοδα για τις μεταγραφές των Νεϊμάρ (222 εκατ.ευρώ) και Μπαπέ (δανεικός με οψιόν αγοράς 180 εκατ.ευρώ το φετινό καλοκαίρι).

Η UEFA σε πρώτο βαθμό δεν έχει πειστεί απόλυτα από τους ανθρώπους της Παρί, σε πρώτο στάδιο ορισμένα από τα έγγραφα που παρουσίασε το γαλλικό κλαμπ δεν έλαβαν την έγκριση από την Επιτροπή του FFP, όμως, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, τα αφεντικά του συλλόγου έχουν μάθει πλέον να λειτουργούν παντελώς επαγγελματικά στο χώρο του ποδοσφαίρου και εκφράζονται με αισιοδοξία για την ορθή και πειστική αιτιολόγηση των εκατομμυρίων που διέθεσαν για μεταγραφές.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα