Παπέν στο gazzetta.gr: «Kαλός σκόρερ ο Μήτρογλου, αλλά στη θέση του θα έφευγα»

Παπέν στο gazzetta.gr: «Kαλός σκόρερ ο Μήτρογλου, αλλά στη θέση του θα έφευγα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Παπέν στο gazzetta.gr: «Kαλός σκόρερ ο Μήτρογλου, αλλά στη θέση του θα έφευγα»

bet365

Ο θρύλος της Μαρσέιγ και κορυφαίος παίκτης του πλανήτη το 1991, Ζαν Πιέρ Παπέν, μίλησε στο gazzetta.gr για τον Κώστα Μήτρογλου, σημειώνοντας πως το σύστημα της γαλλικής ομάδας δεν ευνοεί τον «πιστολέρο».

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Ζαν Πιερ Παπέν θεωρείται θρύλος για την Μαρσέιγ και το γαλλικό ποδόσφαιρο. Με τους «Φωκαείς» κατέκτησε 4 πρωταθλήματα, ενώ αναδείχθηκε πέντε συνεχόμενες φορές (1987/92) πρώτος σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος.

Παράλληλα, κατέκτησε την «Χρυσή Μπάλα» το 1991, αλλά και 3 φορές το «Χρυσό Παπούτσι».

Στην πλούσια καριέρα του αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Μίλαν, Μπάγερν, Μπορντό και Κλαμπ Μπριζ κατακτώντας με τους «ροσονέρι» το Champions League (1993/94). Συνολικά σε 17 χρόνιας ως επαγγελματίας το κοντέρ κατέγραψε 620 ματς και 350 γκολ!

Ο Παπέν παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την ομάδα της καρδιάς του, την Μαρσέιγ και δεν διστάζει να καταθέτει την άποψη του για τον σύλλογο της Μασσαλίας.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον σπουδαίο στράικερ του παρελθόντος ζητώντας την γνώμη του για τον Κώστα Μήτρογλου.

«Ο Μήτρογλου για μένα παραμένει ένας καλός σκόρερ. Είναι ικανότατος ποδοσφαιριστής και το έχει δείξει με την καριέρα του.

Νομίζω πως δεν είναι χαρούμενος και αυτό φαίνεται με συνέπεια να μην μπορεί να σκοράρει. Είναι μια αρκετά μπερδεμένη κατάσταση για εκείνον», τόνισε αρχικά στο gazzetta.gr ο παλαίμαχος Γάλλος φορ προσθέτοντας:

«Όταν ένας φορ όταν δεν σκοράρει δεν έχει αυτοπεποίθηση.

Η Μαρσέιγ είναι μια ομάδα που παίζει στην κόντρα με πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι τα πράγματα εύκολα για αυτόν και με αυτό το σύστημα δεν μπορεί να πετύχει στην ομάδα. Δεν είναι προσαρμοσμένο πάνω του.

Αν ήμουν στη θέση του Μήτρογλου θα αποχωρούσα από την Μαρσέιγ».

Δείτε τον σπουδαίο Παπέν εν δράσει...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα