Πρόκριση για Μαρσέιγ, σοκ για Ναντ, Τουλούζ

Gazzetta team
Πρόκριση για Μαρσέιγ, σοκ για Ναντ, Τουλούζ

bet365

Η Μαρσέιγ κέρδισε με 2-0 την Επινάλ και συνεχίζει στο Κύπελλο, σε αντίθεση με τις Ναντ και Τουλούζ. Στα πέναλτι η Καέν.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Μίλαν - Λάτσιο και Μπαρτσελόνα - Αλαβές ? (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στα πρώτα ματς δύο ομάδες της Ligue 1 έμειναν εκτός συνέχειας του θεσμού. Η Τουλούζ έπαιξε με πολλές αλλαγές με την Μπουρζ εν Μπρες, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, και το πλήρωσε, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.

Ακολούθησε ο αποκλεισμός της Ναντ από την Οσέρ σε εκπληκτικό ματς. Η τελευταία προηγήθηκε με 3-0 στο 34’, αλλά η ομάδα του Ρανιέρι έκανε εντυπωσιακή επιστροφή, ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο 65’! Στο 70’, όμως, τα καναρίνια έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λίμα και η Οσέρ με γκολ του Σανγκαρέ στο 76’ για το τελικό 3-4!

Η Καέν χρειάστηκε τα πέναλτι για να κάμψει την αντίσταση της Ρουσιγιόν, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας, και να πάρει την πρόκριση, ενώ δύσκολα επιβλήθηκε και η Μαρσέιγ με 2-0 στην έδρα της Επινάλ, που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία. O Ζερμέν άνοιξε το σκορ με γκολάρα στο 73’ (είχε πάρει τη θέση του Μήτρογλου, που ξεκίνησε βασικός, μόλις 2’ νωρίτερα), ενώ στις καθυστερήσεις ο Σανσόν έκανε το 2-0, σφραγίζοντας την πρόκριση για τους Μασσαλούς.

Τα αποτελέσματα

Μπουρζ εν Μπρες – Τουλούζ 2-0
Ναντ – Οσέρ 3-4
Ρουσιγιόν – Καέν 1-1 (3-4 στα πέναλτι)
Σατορού – Σαμπλί 1-1 (3-4 στα πέναλτι)
Κολομιέρ – Σοσό 1-2
Γκρανβίλ – Κονκαρνό 3-2 (στην παράταση)
Μπριοσίν – Λανς 0-1
Επινάλ – Μαρσέιγ 0-2

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα