Δύσκολα η Μαρσέιγ, βυθίζεται η Μπορντό

Gazzetta team
Δύσκολα η Μαρσέιγ, βυθίζεται η Μπορντό

bet365

Η Μαρσέιγ δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Στρασβούργου, αλλά έφτασε στη νίκη με 2-0. Σε κρίση η Μπορντό, ηττήθηκε και από την Καέν (0-2).

Η Μαρσέιγ τα βρήκε σκούρα απέναντι στο Στρασβούργο, όμως στο τέλος έφτασε στη νίκη με 2-0 και συνεχίζει να βρίσκεται στη μάχη της πρώτης τριάδας. Το πρώτο μέρος ήταν τόσο κακό, που καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία τελική προσπάθεια εντός εστίας.

Στην επανάληψη οι Μασσαλοί ήταν ανώτεροι, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και πέναλτι με τον Ζερμέν στο 72’, αλλά η λύση δόθηκε με τον Ενζί στο 79’ για το 1-0. Τα πάντα τελείωσαν στο 87’, όταν ο Παγιέ βγήκε τετ α τετ με τον Ουκίτζα, τον πέρασε με εκπληκτική ντρίμπλα και έκανε το τελικό 2-0.

Στο άλλο ματς η Μπορντό ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από την Καέν και όλα δείχνουν ότι οι μέρες του Γκουβερνέκ στον πάγκο των Γιρονδίνων είναι μετρημένες. Τα πάντα κρίθηκαν στο τέλος, όταν ο Μπες έκανε πέναλτι στο ντεμπούτο του και αποβλήθηκε για να κάνει ο Σαντίνι το 0-1 στο 89’, πριν σκοράρει ο Ροντλέν στο 94’ για το τελικό 0-2.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα