Μπαλοτέλι: «Δεν γυρίζω στη Μίλαν για να με θεωρούν... αιτία του κακού»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαλοτέλι: «Δεν γυρίζω στη Μίλαν για να με θεωρούν... αιτία του κακού»!

bet365

Άσχημες εμπειρίες έχει ο Μάριο Μπαλοτέλι σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση από τον κόσμο και τον Τύπο στο Μιλάνο, όμως ουδέποτε έκρυψε την αγάπη του για τους «ροσονέρι». «Ήθελα να τους δω αυτές τις μέρες, αλλά δεν το επέτρεψε ο Γκατούζο και ο Φασόνε» είπε ο Ιταλός φορ!

Λαμία - Παναθηναϊκός με ειδική προσφορά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο super-Mario, που πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Νις αποκομίζοντας εμπειρίες και από το Championnat, μίλησε στο SkySport Italia και ανέφερε πως θα ήθελε πάρα πολύ να επισκεφθεί ξανά το Μιλάνο αυτές τις γιορτινές μέρες για να συναντήσει παλιούς γνώριμους και καλούς φίλους που άφησε εκεί, ωστόσο, δεν του το επιτρέπουν...

«Αγαπώ τη Μίλαν, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να επιστρέψω για ν' ακούω ότι είμαι η πηγή του κακού ή να μου χρεώνουν άσχημα πράγματα και αποτελέσματα της ομάδας δίχως να ευθύνομαι. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω ως... σωτήρας και να μου καταλογίζουν λάθη που δεν είναι δικά μου. Ήθελα να βρεθώ στο ξενοδοχείο της ομάδας και να μιλήσω με τα παιδιά, όμως ο προπονητής δεν με ήθελε. Αν και νομίζω ότι είναι δουλειά του Φασόνε για το γεγονός πως είναι ανεπιθύμητοι όσοι είναι εκτός ομάδας. Θα μου άρεσε πολύ πάντως να τους ξαναδώ...».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα