Λυών - Μονπελιέ 0-0

Gazzetta team
Λυών - Μονπελιέ 0-0

bet365

Η Λυών έμεινε στη μεγάλη νίκη επί της Σεντ Ετιέν και κόλλησε στο 0-0 με την Μονπελιέ. Στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη η Νις.

Η Λυών, χωρίς τον τιμωρημένο Φεκίρ, κόλλησε εντός έδρας στο 0-0 με την Μονπελιέ 15 ημέρες μετά το θρίαμβο με 5-0 στο ντέρμπι με την Σεντ Ετιέν. Οι λιονέ ναι μεν ήταν καλύτεροι και πιο επιθετικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν να ανεβάσουν ταχύτητα και να πιέσουν αποτελεσματικά τους φιλοξενούμενους. Ευκαιρίες χάθηκαν με τους Ντεπάι και Ντίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι μονπελιερέ κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό με σχετική άνεση.

Η Νις ταξίδεψε στο βορρά για το ματς με την Καέν και έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις. Οι νισουά ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, άνοιξαν το σκορ στο 40’ με τον Μελού, είχαν τον έλεγχο, θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το ματς, όμως έπαιξαν με τη φωτιά και κάηκαν. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος, έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση στο 67’, όταν κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Σαντίνι δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπενίτες από την άσπρη βούλα, αλλά βρήκαν το γκολ στο 2’ των καθυστερήσεων με εντυπωσιακό τελείωμα του Ροντλέν στην κίνηση για το τελικό 1-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα