Μαρσέιγ - Καέν 5-0

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Καέν 5-0

bet365

Η Μαρσέιγ σκόρπισε την Καέν με 5-0, με τον Μήτρογλου να βρίσκει δίχτυα. Επιτέλους νίκη για Λιλ και Νις.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μαρσέιγ στο ματς με την Καέν. Οι Μασσαλοί δυσκολεύτηκαν μόνο μέχρι να βρουν το πρώτο γκολ και ξέσπασαν στην επανάληψη, φτάνοντας στη νίκη με 5-0. Ο Λουίς Γκουστάβο ήταν εκείνος που έλυσε το γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0 στο 43’.

Και στην επανάληψη ακολούθησε καταιγίδα. Ο Τοβέν έκανε το 2-0 στο 47’, ενώ ο Σανσόν το 3-0 στο 52’ από δύσκολη γωνία. Στο 76’ ήρθε η σειρά του Μήτρογλου να σκοράρει με κεφαλιά για το 4-0 ύστερα από σέντρα του Τοβάν, που στη συνέχεια πέτυχε και δεύτερο γκολ για το τελικό 5-0 στο 81’.

LA LIGA 200+ ειδικά στοιχήματα (21+)

Η Λιλ κατάφερε επιτέλους να φτάσει σε μία νίκη, κερδίζοντας με 3-0 στην έδρα της Μετζ στο ντεμπούτο του Αντζ στον πάγκο. Οι λιλουά πήραν βαθιά ανάσα, με τον Πέπε να κάνει το 0-1 με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και να κάνει πιο απλά τα πράγματα για την ομάδα του. Στο 67’ τα πάντα τελείωσαν, όταν ο Μπαλουλί έκανε το 0-2, ενώ στο 87’ ο Πέπε έκανε το τελικό 0-3.

Νίκη και για τη Νις, που ήταν καλύτερη και πήρε το προβάδισμα με πέναλτι του Μπαλοτέλι στο 40’. Ο Ιταλός επιθετικός, όμως, φρόντισε να αποβληθεί στο 89’ για ανόητο μαρκάρισμα, κάτι που τελικά δεν στοίχισε στους νισουά, που συνεχίζουν να ψάχνουν τον καλό τους εαυτό, να κερδίζουν με 1-0 την Ντιζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα