Ο Χάαλαντ ξεπέρασε Ρονάλντο & Μέσι και... απειλεί το «Φαινόμενο»

Κώστας Τόπας
Ο Χάαλαντ ξεπέρασε Ρονάλντο & Μέσι και... απειλεί το «Φαινόμενο»

bet365

Ο Eρλινγκ Χάαλαντ την προηγούμενη αγωνιστική σταμάτησε ακριβώς από εκεί που σταμάτησε. Σήμερα (23/05), 16:30) θέλει κόντρα στη Βόφλσμπουργκ να συνεχίσει την παράδοση του με τα αντίπαλα δίχτυα και παράλληλα να γράψει ιστορία σε ακόμη ένα ματς… Υπήρξαν αρκετά ερωτήματα απ’ όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου για το πως θα έμοιαζε το παιχνίδι σε αυτά τα νέα δεδομένα στη μετά… καραντίνας εποχή αλλά και για την επίδοση των παικτών μετά από τόσο καιρό αποχής από τα γήπεδα. Ο Χάαλαντ της Ντόρτμουντ, συνέχισε ακριβώς από εκεί που σταμάτησε. Σκόραρε απέναντι στη Σάλκε και παράλληλα έφτασε τα 13 τέρματα σε 12 εμφανίσεις με τους «Βεστφαλούς». Αυτή τη σεζόν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 41 φορές, ενώ συνολικά έχει 62 γκολ σε 106 αναμετρήσεις! Και είναι μόλις 19 ετών… Ωστόσο, τι είχαν καταφέρει άλλοι μεγάλοι σταρ στην ηλικία του; Ο Ρονάλντο στο 19ο έτος της ηλικίας του μπόρεσε να πετύχει περισσότερα τέρματα από τον Νορβηγό; Ο Κριστιάνο; Ο Μέσι; Ας συγκρίνουμε τα νούμερα του Ερλιγνκ Χάαλαντ με 8 μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου που έχουν γράψει ιστορία.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Eρλινγκ Χάαλαντ την προηγούμενη αγωνιστική σταμάτησε ακριβώς από εκεί που σταμάτησε. Σήμερα (23/05), 16:30) θέλει κόντρα στη Βόφλσμπουργκ να συνεχίσει την παράδοση του με τα αντίπαλα δίχτυα και παράλληλα να γράψει ιστορία σε ακόμη ένα ματς…

Υπήρξαν αρκετά ερωτήματα απ’ όλους τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου για το πως θα έμοιαζε το παιχνίδι σε αυτά τα νέα δεδομένα στη μετά… καραντίνας εποχή αλλά και για την επίδοση των παικτών μετά από τόσο καιρό αποχής από τα γήπεδα.

Ο Χάαλαντ της Ντόρτμουντ, συνέχισε ακριβώς από εκεί που σταμάτησε. Σκόραρε απέναντι στη Σάλκε και παράλληλα έφτασε τα 13 τέρματα σε 12 εμφανίσεις με τους «Βεστφαλούς».

Αυτή τη σεζόν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 41 φορές, ενώ συνολικά έχει 62 γκολ σε 106 αναμετρήσεις! Και είναι μόλις 19 ετών…

Ωστόσο, τι είχαν καταφέρει άλλοι μεγάλοι σταρ στην ηλικία του; Ο Ρονάλντο στο 19ο έτος της ηλικίας του μπόρεσε να πετύχει περισσότερα τέρματα από τον Νορβηγό; Ο Κριστιάνο; Ο Μέσι;

Ας συγκρίνουμε τα νούμερα του Ερλιγνκ Χάαλαντ με 8 μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου που έχουν γράψει ιστορία.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς vs Ερλινγκ Χάαλαντ = 2

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς vs Ερλινγκ Χάαλαντ = 2

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι vs Ερλινγκ Χάαλαντ = 2

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι vs Ερλινγκ Χάαλαντ = 2

Λιονέλ Μέσι vs Ερλινγκ Χάαλαντ = 2

Λιονέλ Μέσι vs Ερλινγκ Χάαλαντ = 2

Κριστιάνο Ρονάλντο vs Ερλινγκ Χάαλαντ= 2

Κριστιάνο Ρονάλντο vs Ερλινγκ Χάαλαντ= 2

Κιλιάν Μπαπέ vs Ερλινγκ Χάαλαντ = 2

Κιλιάν Μπαπέ vs Ερλινγκ Χάαλαντ = 2

Ρονάλντο Ναζάριο vs Ερλινγκ Χάαλαντ = 1

Ρονάλντο Ναζάριο vs Ερλινγκ Χάαλαντ = 1

Ο νεαρός στράικερ της Ντόρτμουντ, φαίνεται πως αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό να σκοράρει τότε σίγουρα θα καταφέρει να πιάσει τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος στα 38 του έτη έχει σκοράρει συνολικά 478 τέρματα. Με βάση την τρέχουσα πορεία του Νορβηγού - και αν θα παίξει σε αυτήν την ηλικία - δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι δεν μπορεί να φτάσει σε αυτό το νούμερο.

Το πρώτο μεγάλο «μπαμ» του Σουηδού ήρθε το 2001 όταν έγινε μέλος του Αγιαξ από την Μάλμε, στα 19α γενέθλιά του. Σε αυτό το σημείο έδειχνε την κλάση του αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 20 τέρματα, εν αντιθέσει με τον Χάαλαντ που αυτή τη στιγμή έχει 62!

Πιο… καυτός από ποτέ είναι Πολωνός επιθετικός των Βαυαρών τη φετινή περίοδο καθώς γι' ακόμα μια ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στα 40 τέρματα! Παρ’ όλα αυτά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μας πρωτοσυστήθηκε φορώντας τη φανέλα της Ζνιτς Προύσκοβ της Πολωνίας. Στα 19 του έτη, ο «Λέβα» είχε σκοράρει 37 φορές ωστόσο αυτός ο εντυπωσιακός αριθμός τερμάτων, δεν ήταν αρκετός για να ξεπεράσει τα κατορθώματα του Νορβηγού.

Ενας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη, ο Λιονέλ Μέσι όταν ήταν 19 ετών μπορεί να έκανε μαγικά, έχοντας την μπάλα στα πόδια του, ωστόσο Χάαλαντ δεν ήταν ποτέ! Κι αυτό διότι με τους «μπλαουγκράνα» ο Αργεντινός επιθετικός σημείωσε 26 τέρματα λίγο πριν φτάσει το 20ο έτος της ηλικίας του.

Ετσι στην εφηβεία του, ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν… Χάαλαντ, τουλάχιστον όσο αφορά τον αριθμό τερμάτων.

Ο Πορτογάλος ακόμα και στα 35 του συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα εντυπωσιακά του επιτεύγματα. Ωστόσο πόσο καλός ήταν στα 19 του; Ο Κριστιάνο ήταν αρκετά πίσω όσον αφορά τον αριθμό των τερμάτων τόσο από τον Μέσι όσο και από τον… σημερινό Χάαλαντ, καθώς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα μόνο 17 φορές.

Ακόμη ένα παιδί θαύμα του ποδοσφαίρου. Ο τρόπος με τον οποίο συστήθηκε στο κοινό ο Γάλλος επιθετικός μοιάζει αρκετά με αυτόν του Χάαλαντ. Δύο χρόνια μεγαλύτερος του Χάαλαντ, ο Μπαπέ πέτυχε με το τσουβάλι γκολ σε μία νεαρή ηλικία, προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για την υπογραφή του.

Ο Γάλλος φορ, πριν από δύο χρόνια είχε σκοράρει συνολικά 58 τέρματα Αυτό σημαίνει πως με ελάχιστη διαφορά ο Μπαπέ, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον Χάαλαντ.

Ο Ρονάλντο Ναζάριο Ντε Λίμα αποτελεί ξεκάθαρα ένα από τους καλύτερους επιθετικούς που έχουν περάσει ποτέ από τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Η ικανότητα του στο σκοράρισμα… μοναδική!

Ακόμα και όταν ήταν στο 19ο έτος της ηλικίας του «μιλούσε» στην μπάλα. Τα στατιστικά το αποδεικνύουν άλλωστε. Το «φαινόμενο» σημείωσε 54 τέρματα με την Αϊντχόφεν, 22 με την Κρουζέιρο. Συνολικά 76 και παράλληλα 16 περισσότερα από τον Νορβηγό επιθετικό, της Ντόρτμουντ.