Στην Bundesliga η Μπόχουμ του Λαμπρόπουλου, σώθηκε παρά την ήττα η Ζάντχαουζεν του Καπίνο

Στην Bundesliga η Μπόχουμ του Λαμπρόπουλου, σώθηκε παρά την ήττα η Ζάντχαουζεν του Καπίνο

bet365

Η Μπόχουμ του Βασίλη Λαμπρόπουλου νίκησε 3-1 τη Ζάντχαουζεν, κατέκτησε το πρωτάθλημα και προβιβάστηκε στην Bundesliga. Απέφυγε τα μπαράζ υποβιβασμού παρά την ήττα η ομάδα του Στέφανου Καπίνο. Στα μπαράζ με την Κολωνία για την άνοδο η Χόλσταϊν Κίελ του Γκέλιου.

Συναρπαστική ήταν η τελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος, καθώς ο πρωταθλητής, οι θέσεις απευθείας ανόδου, μπαράζ ανόδου και υποβιβασμού κρίθηκαν την Κυριακή (23/5).

Το πρωτάθλημα κατέκτησε και το ένα εκ των δύο εισιτηρίων της απευθείας ανόδου στην Bundesliga κατέκτησε η Μπόχουμ. Η ομάδα του Βασίλη Λαμπρόπουλου (πέρασε στο 90+2') νίκησε 3-1 τη Ζάντχαουζεν του Στέφανου Καπίνο (αγωνίστηκε σε όλο το ματς). Μπορεί αρχικά το αποτέλεσμα να έμοιαζε καταδικαστικό για την ομάδα του Έλληνα πρώην γκολκίπερ των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά γλίτωσε τα μπαράζ και παρέμεινε στη δεύτερη κατηγορία.

Κι αυτό γιατί η Όσναμπρικ «αυτοκτόνησε», γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα (2-1) από την αδιάφορη Άουε. Στην Bundesliga ανέβηκε και η Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ η Χόλσταϊν Κίελ του Γιάννη Γκέλιου θα διεκδικήσει την άνοδο στα μπαράζ με την Κολωνία του Δημήτρη Λημνιού. Στην τρίτη κατηγορία υποβιβάστηκαν οι Μπράουνσβαϊγκ και Βίρτσμπεργκερ Κίκερς.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα