Λαμπρόπουλος - Καπίνο: Ο θάνατός σου, η ζωή μου!

Λαμπρόπουλος - Καπίνο: Ο θάνατός σου, η ζωή μου!

bet365

Η τελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας έχει «ελληνικό εμφύλιο». Βασίλης Λαμπρόπουλος κόντρα σε Στέφανο Καπίνο με τις Μπόχουμ και Ζάντχαουζεν να διανύουν βίους αντίθετους και να θέλουν ν' αποφύγουν τα μπαράζ ανόδου και υποβιβασμού αντίστοιχα.

Άκρως συναρπαστική και με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον η τρέχουσα σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος με τις θέσεις απευθείας ανόδου, μπαράζ ανόδου, αλλά και υποβιβασμού να κρίνονται την τελευταία (34η) αγωνιστική.

Το απόγευμα της Κυριακής (23/5, 16:30) υπάρχει ο ελληνικός «εμφύλιος» ανάμεσα στον Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον Στέφανο Καπίνο. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ αγωνίζεται στην Μπόχουμ, η οποία οδηγεί την κούρσα και θέλει (ιδανικά) την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα, ή τη δεύτερη που επίσης χαρίζει το εισιτήριο της απευθείας ανόδου στην Bundesliga.

Σίγουρα δεν θέλει να μπλέξει στην τρίτη θέση, καθώς θα οδηγηθεί στα μπαράζ με ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Αυτή τη στιγμή η Μπόχουμ έχει 64 βαθμούς, η Χόλσταϊν Κίελ 62 και η Γκρόιτερ Φιρτ 61.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού υπερασπίζεται την εστία της Ζάντχαουζεν. Βρίσκεται στην 15η θέση με 34 βαθμούς και δεν θέλει να πέσει στην 16η - εκεί βρίσκεται η Όσναμπρικ με 33 - και να μπλέξει στα μπαράζ με ομάδα της τρίτης κατηγορίας.

Τα προγνωστικά ασφαλώς είναι με την Μπόχουμ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η οποία χρειάζεται ένα βαθμό για τη μαθηματική απευθείας άνοδο. Κινδυνεύει ουσιαστικά να μείνει τρίτη, αν γνωρίσει την ήττα και νικήσουν η Χόλσταϊν Κίελ και η Γκρόιτερ Φιρτ. Η Ζάντχαουζεν με νίκη δεν ενδιαφέρεται για τις ανταγωνίστριές της, αλλιώς θα πρέπει να ακούει στο... ραδιοφωνάκι την εξέλιξη.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα