Μπάγερν Μονάχου: Μπαίνει και 5ο αστέρι στη φανέλα

Μπάγερν Μονάχου: Μπαίνει και 5ο αστέρι στη φανέλα

Κώστας Ζάλιαρης
Μπάγερν Μονάχου: Μπαίνει και 5ο αστέρι στη φανέλα

bet365

Μετά το 9ο διαδοχικό πρωτάθλημα, 30ο από καταβολής Bundesliga και 31ο στην ιστορία του κλαμπ, η Μπάγερν Μονάχου θα έχει 5 αστέρια στη φανέλα της από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Βαυαροί κατάφεραν γι' ακόμα μια χρονιά να δείξουν ότι είναι το απόλυτο αφεντικό στη Γερμανία και κατέκτησαν ξανά τον τίτλο στην τελευταία χρονιά της θητείας του Χάνζι Φλικ στην άκρη του πάγκου.

Ο κύκλος του Φλικ ολοκληρώθηκε με την επέκταση της κατάληψης της κορυφής του γερμανικού πρωταθλήματος από τον σύλλογο της Βαυαρίας, όπου ο CEO Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, αποκάλυψε πως θα υπάρχει και 5ο αστέρι στη φανέλα από τη νέα σεζόν.

«Είναι η επιβράβευσή μας για τα 30 πρωταθλήματα από την ημέρα που ιδρύθηκε η Bundesliga το 1963. Είναι η απόλυτη απόδειξη της συνέπειας της ομάδας μας στο υψηλότερο επίπεδο» είπε ο θρύλος της Μπάγερν.

Όσον αφορά στ' αστέρια που θα βρίσκονται πάνω από το έμβλημα στο σημείο της καρδιάς, το ένα είναι για τους τρεις πρώτους τίτλους, το δεύτερο είναι για την πρώτη πεντάδα τίτλων, το τρίτο για τους 10 τίτλους, το τέταρτο για τις 20 νίκες πρωταθλήματος και το πέμπτο θα αφορά τις 30 κατακτήσεις της Bundesliga.

Διαβάστε επίσης:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BUNDESLIGA NEWS FEED