Σάντσο: «Δεν ξέρω αν θα φύγω...»

Σάντσο: «Δεν ξέρω αν θα φύγω...»

Σάντσο: «Δεν ξέρω αν θα φύγω...»

bet365

Ο Τζέιντον Σάντσο άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και αρνήθηκε να ξεκαθαρίσει αν θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός πως δηλώνει χαρούμενος στην Βεστφαλία.

Ο Άγγλος εξτρέμ ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος της Ντόρτμουντ απέναντι στην Λειψία το απόγευμα του Σαββάτου για το τελικό 3-2 ώστε να συνεχίσει η ομάδα του την προσπάθεια εξασφάλισης μιας θέσης για το επόμενο Champions League.

Παρά τα όσα έχει πετύχει με τον σύλλογο της Βεστφαλίας και την τρομερή σχέση που έχει δημιουργήσει με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Σάντσο μάλλον δεν έδωσε την απάντηση που θα ήθελαν ν' ακούσουν οι οπαδοί του συλλόγου για το μέλλον του...

«Αν θα φύγω; Δεν ξέρω τι θα κάνω... Αν και μπορώ να δηλώσω χαρούμενος με την ομάδα και τους οπαδούς. Ο σύλλογος αυτός μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ στο επαγγελματικό προσκήνιο...» είπε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα