«Ο Τζόλης μπορεί γίνει ο επόμενος σταρ της Μπουντεσλίγκα»

«Ο Τζόλης μπορεί γίνει ο επόμενος σταρ της Μπουντεσλίγκα»

bet365

Η Γκλάντμπαχ παραμένει στο κυνήγι της απόκτησης του Χρήστου Τζόλη, όπως σημειώνουν την Πέμπτη (6/5) γερμανικά ΜΜΕ στις νέες αναφορές τους για το «golden boy» του ΠΑΟΚ.

Το όνομα του Χρήστου Τζόλη μπορεί να γράφτηκε στην Τουρκία href="https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1590089/o-tzolis-einai-ypopsifios-gia-sympaiktis-toy-pelka-stin-fenermpahtse">ότι ενδιαφέρει τη Φενέρμπαχτσε, ωστόσο συνεχίζει να απασχολεί τον Τύπο της Γερμανίας, με το ενδιαφέρον της Γκλάντμπαχ να παραμένει «ζεστό», την ίδια ώρα που η Ντόρτμουντ φαίνεται ότι θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Νόνι Μαντουέκε της PSV.

«Ο Χρήστος Τζόλης έχει αυτό που χρειάζεται για να είναι ο επόμενος σταρ της Μπουντεσλίγκα», σημειώνει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «90min.de» στο θέμα για τον 19χρονο επιθετικό του href="https://www.gazzetta.gr/teams/paok">ΠΑΟΚ.

«Στην πατρίδα του, ο Τζόλης θεωρείται το μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο της χώρας και σε κάθε περίπτωση το προφίλ του νεαρού Έλληνα ταιριάζει τέλεια στα πουλάρια. Νέος, ικανός να αναπτυχθεί, δυνατός σε σπριντ και με καλό βαθμό, θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή του Έμπερλ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο αθλητικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ έχει παρακολουθήσει τον Έλληνα διεθνή επιθετικό και ενδεχομένως να ασχοληθεί μαζί του «ειδικά αν ο Μάρκους Τουράμ ζητήσει να φύγει ή ακόμη και για back up του, αλλά και ως αντικαταστάτης του Τραορέ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει, ο Τζόλης θα ήταν μία ενδιαφέρουσα επιλογή για την Γκλάντμπαχ και ο Έμπερλ είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση».

id="head-0">Διαβάστε επίσης

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα