Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρ. 3-1: Πιστή στην παράδοση και την εξάδα (vid)

Gazzetta team
Λεβερκούζεν – Άιντραχτ Φρ. 3-1: Πιστή στην παράδοση και την εξάδα (vid)

bet365

Η Λεβερκούζεν έβαλε «φρένο» στην πορεία της Άιντραχτ για τετράδα, επικρατώντας για 7η συνεχόμενη φορά απέναντι της στη «Bay Arena» με 3+ γκολ (3-1) και είναι κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το ανελέητο «πινγκ-πονγκ» σε εντός έδρας νίκες ανάμεσά τους (3-0-3 στα τελευταία έξι ματς) συνεχίστηκε, αλλά το… μπαλάκι βρισκόταν στην πλευρά των Ασπιρίνων. Η Λεβερκούζεν επικράτησε της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη «Bay Arena» (3-1) και συμπλήρωσε επτά συνεχόμενες νίκες απέναντί της, στις οποίες σκοράρει σταθερά πάνω από τρία τέρματα (3 τεσσάρες και μία εξάρα στο μενού τα προηγούμενα χρόνια).

Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο 20λεπτο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 70’ χάρη στον Λέον Μπέιλι. Από εκτελεστής, ο Τζαμαϊκανός εξτρέμ μετατράπηκε σε δημιουργός για το 2-0 στο 80’, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Χάνες Βολφ, το οποίο δεν αλλοιώθηκε από το γκολ του Αντρέ Σίλβα στο 90+1’ (25ο γκολ του Πορτογάλου στη Bundesliga, όσα και ο Χάαλαντ). Κι αυτό διότι δευτερόλεπτα αργότερα, ο Ντεμιρμπάι έριξε τη «χαριστική βολή» στους Αετούς, οι οποίοι νιώθουν, πλέον, «καυτή» την ανάσα της Ντόρτμουντ (στο -1), αλλά και με τη Βόλφσμπουργκ σε απόσταση ενός βαθμού όλα θα κριθούν στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Από την πλευρά της, η Λεβερκούζεν διατήρησε το +4 εντός εξάδας και θα κυνηγήσει με όσες ελπίδες της απομένουν μια θέση στο Europa League. Για το Champions League, θα χρειαστεί ένα... θαύμα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα