Η Μπάγερν «άδειασε» τον Φλικ: «Εχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2023» (pic)

Η Μπάγερν «άδειασε» τον Φλικ: «Εχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2023» (pic)

Κώστας Τόπας
Η Μπάγερν «άδειασε» τον Φλικ: «Εχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2023» (pic)

bet365

Η Μπάγερν Μονάχου με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του προπονητή της, Χάνσι Φλικ, τον οποίο θέλησε να επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Ο 56χρονος Γερμανός τεχνικός, γνωστοποίησε ότι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν. Η δημόσια τοποθέτηση όμως του Φλικ, φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους επαναφέραν στην πραγματικότητα και την τάξη τον προπονητή της ομάδας τους.

Σε αυστηρό ύφος οι Βαυαροί τόνισαν πως ο Χάνσι Φλικ, οφείλει να τιμήσει το συμβόλαιο του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και πως αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, καθώς μετά την ολοκλήρωση των επόμενων τριών αγώνων θα υπάρξουν νέες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους.

«Το απόγευμα του Σαββάτου (17/4) ο Χάνσι Φλικ έκανε κάποιες δημόσιες δηλώσεις, όπου μέσω αυτών έκανε γνωστό ότι δεν θα παραμείνει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, μετά το φετινό καλοκαίρι.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε και να τονίσουμε στον κ. Φλικ ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου που έχει ισχύ ως και το καλοκαίρι του 2023.

Νωρίτερα τη φετινή σεζόν ο κ.Φλικ ενημέρωσε τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου ότι δεν έχει πρόθεση να παραμείνει στην ομάδα. Παρόλα αυτά εμείς από την πλευρά μας του γνωστοποιήσαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε καμία δήλωση και να πάρουμε καμία απόφαση πριν περάσουν τα ματς με τη Βόλφσμπουργκ, την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη Μάιντς. Μιας και η ομάδα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη γι’ αυτά τα ματς», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα