Μπάγερν: Ο Φλικ ενημέρωσε ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν

Μπάγερν: Ο Φλικ ενημέρωσε ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν

Βασίλης Τεμπέλης
Μπάγερν: Ο Φλικ ενημέρωσε ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν

bet365

Ο Χάνζι Φλικ ανακοίνωσε μετά την εκτός έδρας νίκη (2-3) επί της Βόλφσμπουργκ ότι ενημέρωσε τους παίκτες του πως θέλει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τους Βαυαρούς. Το άνοιγμα για την... εθνική Γερμανίας.

Η Μπάγερν έφυγε με τη νίκη (2-3) από το Βόλφσμπουργκ, ωστόσο ο Χάνζι Φλικ έριξε τη «βόμβα» μετά τη λήξη του ματς. Ο Γερμανός προπονητής ανακοίνωσε ότι ενημέρωσε τους παίκτες του πως αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών στο τέλος της σεζόν!

«Είπα στην ομάδα πως ενημέρωσα τη διοίκηση μετά το ματς στο Παρίσι ότι θα ήθελα να αποχωρήσω στο τέλος της σεζόν», υποστήριξε o 56χρονος τεχνικός στο Sky Sport.

Πλέον κι επισήμως η ομάδα του Μονάχου βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν! Έτσι κι αλλιώς υπήρχαν αρκετές διαφωνίες με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς το τελευταίο διάστημα. Το Game of Thrones στην Μπάγερν ήταν λογικό να έχει νικητές και... χαμένους.

Το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, η διοίκηση της Μπάγερν δεν έχει πάρει θέση, αλλά μετά την on air δήλωση αποχώρησης όλα φαίνονται ότι έχουν πάρει το δρόμο τους. O Φλικ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν στις 9 Νοεμβρίου 2019 διαδεχόμενος τον Νίκο Κόβατς. Κατέκτησε την περασμένη σεζόν την Bundesliga, το Κύπελλο, το Champions League, το ευρωπαϊκό και γερμανικό Super Cup, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Κάθε πιθανό τίτλο που υπήρχε για τη γερμανική ομάδα δηλαδή.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Χάνζι Φλικ, του προπονητή που οδήγησε την Μπάγερν στο 6/6; Ο Λεβ αποχωρεί από τον πάγκο της εθνικής Γερμανίας μετά το Euro και ήδη το όνομά του φιγουράρει στους υποψηφίους για τη διαδοχή του. Ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο στο Sky Sport.

«Είναι μια επιλογή», αρκέστηκε να πει χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. O Λόταρ Ματέους πριν από λίγες ημέρες... προανήγγειλε το «γάμο» δείχνοντας Γιούλιαν Νάγκελσμαν για την Μπάγερν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα