Όπως ο Ντε Μπρόινε, ο Κίμιχ ανανεώνει χωρίς μάνατζερ! (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Όπως ο Ντε Μπρόινε, ο Κίμιχ ανανεώνει χωρίς μάνατζερ! (vid)

bet365

Ο Γιόσουα Κίμιχ βαδίζει στα χνάρια του Κέβιν ντε Μπρόινε καθώς γίνεται ο δεύτερος top επιπέδου παίκτης που επιλέγει να διαπραγματευτεί μόνος του - χωρίς την εμπλοκή μάνατζερ - την ανανέωση του συμβολαίου.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Κέβιν ντε Μπρόινε διαπραγματεύτηκε μόνος του την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το 2025. Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης κάθισαν μόνο ο Βέλγος και ο αθλητικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας, Τσίκι Μπεγκιριστάιν.

Οι ζυμώσεις και η συμφωνία έγιναν χωρίς την παρουσία κάποιου μάνατζερ. Ο Γιόσουα Κίμιχ έγινε ο δεύτερος παίκτης top επιπέδου που επιλέγει να διαπραγματευτεί μόνος του την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπάγερν. Την είδηση αποκάλυψε η BILD και επιβεβαίωσε ο ίδιος ο 26χρονος Γερμανός διεθνής μέσος.

«Αποφάσισα να διαπραγματευτώ μόνος μου και να αναλάβω την προσωπική μου ευθύνη. Έλαβα την απόφαση πέρυσι μετά από πολλή σκέψη. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να εκπροσωπήσω τον εαυτό μου καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον», υποστήριξε χαρακτηριστικά. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και σύμφωνα με την κορυφαία γερμανική εφημερίδα οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Σε πρώτο στάδιο οι απαιτήσεις του παίκτη κρίθηκαν υπερβολικές από τη διοίκηση των Βαυαρών. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Κίμιχ επιθυμεί στο νέο του συμβόλαιο να ανέβει στην κλίμακα απολαβών των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Τόμας Μίλερ και Μάνουελ Νόιερ.

Σε μια εποχή που συγκεκριμένοι ατζέντηδες, όπως ο Ζόρζε Μέντες και Μίνο Ραϊόλα, καταλαμβάνουν τα μεγαλύτερα κομμάτια της μανατζερικής πίτας και έχουν τη δύναμη να επιβάλλουν παίκτες σε ομάδες (χαρακτηριστικό το παράδειγμα με το... τουρ σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη για τον Έρλινγκ Χάαλαντ) δυο κορυφαίοι παίκτες αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Νέα τάση ή απλά δύο εξαιρέσεις; Ο χρόνος θα δείξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα