Μουκοκό: Κλείδωσε την πρώην του στο διαμέρισμά του και ερευνάται από τις Αρχές

Μουκοκό: Κλείδωσε την πρώην του στο διαμέρισμά του και ερευνάται από τις Αρχές

Gazzetta team
Μουκοκό: Κλείδωσε την πρώην του στο διαμέρισμά του και ερευνάται από τις Αρχές

bet365

Στο στόχαστρο των γερμανικών Αρχών βρίσκεται ο 16χρονος σταρ της Ντόρτμουντ, Γιουσουφά Μουκοκό, ο οποίος φέρεται να κλείδωσε στο διαμέρισμά του την 23χρονη πρώην σύντροφό του χωρίς τη θέλησή της μετά από έντονο καυγά και να πήγε στην προπόνηση.

Έρευνα σε βάρος του Γιουσουφά Μουκοκό διεξάγουν οι γερμανικές Αρχές, μετά το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμά του ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην του. Ο 16χρονος ανερχόμενος σταρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, φέρεται να κλείδωσε μέσα στο σπίτι την 23χρονη πρώην σύντροφό του μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν, καθώς έφευγε για την προπόνηση με τους Βεστφαλούς.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta Dello Sport», όταν η κοπέλα συνειδητοποίησε το γεγονός, κάλεσε την αστυνομία, που έφτασε στο διαμέρισμα και άνοιξε την πόρτα για να φύγει. Η ίδια κατέθεσε τις λεπτομέρειες για το συμβάν στις Αρχές, αλλά δεν προέβη σε επίσημη καταγγελία κατά του νεαρού Γερμανού επιθετικού, με την Αστυνομία μολαταύτα να προχωρά σε περαιτέρω διερεύνηση του συμβάντος.

Σημειώνεται ότι παρά τους χώρους διαμονής που παρέχει η Μπορούσια Ντόρτμουντ σε όλους τους ποδοσφαιριστές της, ο Γιουσουφά Μουκοκό είχε ζητήσει από το κλαμπ και τους γονείς του να αγοράσει το δικό του διαμέρισμα στην πόλη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα