Συνελήφθη πρώην διεθνής παίκτης του Αμβούργου για εμπόριο 310 κιλών ναρκωτικών! (pic & vid)

Gazzetta team
Συνελήφθη πρώην διεθνής παίκτης του Αμβούργου για εμπόριο 310 κιλών ναρκωτικών! (pic & vid)

bet365

Ο Μουσταφά Κουτσούκοβιτς, με θητεία σε Αμβούργο – Μόναχο 1860 και τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας, συνελήφθη με την κατηγορία ότι πούλησε 310 κιλά ναρκωτικά.

Το 2004, όταν σε ηλικία 18 ετών έκανε την εμφάνισή του στην πρώτη ομάδα του Αμβούργου, ο Μουσταφά Κουτσούκοβιτς θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου, αγωνιζόμενος και σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας, όντας συμπαίκτης με Μάνουελ Νόιερ και Ματς Χούμελς, μεταξύ άλλων.

Η εξέλιξη δεν ήταν ανάλογη με το ξεκίνημα για Γερμανό επιθετικό με γιουγκοσλαβικές ρίζες, ο οποίος έπαιξε σε οκτώ διαφορετικές ομάδες χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Μεταξύ αυτών η Μόναχο 1860, στην οποία ήταν συμπαίκτης με τον Χοσέ Χολέμπας, αλλά και ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Στα 34 του πλέον, έγινε είδηση γιατί συνελήφθη ως ένας μεγαλέμπορος ναρκωτικών!

Ο Κουτσούκοβιτς, λοιπόν, συνελήφθη μαζί με έναν δεύτερο άνδρα, με την κατηγορία ότι πούλησαν, σε Αμβούργο και Γκελζενκίρχεν, 310 κιλά ναρκωτικά: 230 κιλά μαριχουάνας, 50 κιλά κοκαΐνης και 30 κιλά χασίσι. Η αστυνομία κατάσχεσε 20.000 ευρώ σε μετρητά, πολλά κινητά τηλέφωνα και εκατοντάδες κάρτες SIM του εξωτερικού, με το άλλοτε μεγάλο ταλέντο της Bundesliga να κινδυνεύει πλέον με πολυετή φυλάκιση.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα