Χάαλαντ για Μέσι - Κριστιάνο: «Έχω πολύ δρόμο για να τους φτάσω»

Gazzetta team
Χάαλαντ για Μέσι - Κριστιάνο: «Έχω πολύ δρόμο για να τους φτάσω»

bet365

Παρά τις διαρκείς συγκρίσεις με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Έρλινγκ Χάαλαντ κρατάει «χαμηλά τη μπάλα».

Η άτυπη κουβέντα για τους διαδόχους των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε για τα καλά, μετά τον από κοινού αποκλεισμό τους από τους «8» του Champions League και παράλληλα, τις απίθανες εμφανίσεις των Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ. Ωστόσο, ο Νορβηγός στράικερ από την πλευρά του, εμφανίστηκε προσγειωμένος σε δηλώσεις του, παραδεχόμενος ότι απέχει ακόμα κατά πολύ, από το να μπει στη σύγκριση με το κορυφαίο δίπολο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου:

«Έχω ακόμα πολύ δρόμο για να φτάσω στο επίπεδό τους. Δεν χρειάζεται να πω κάτι για αυτούς, είναι πιθανώς οι κορυφαίοι παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τα media γράφουν για αυτά τα πράγματα, εγώ εστιάζω στον εαυτό μου και συνεχίζω να βελτιώνομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «killer» της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα