Λειψία: Δικός της κι ο Σιμακάν ως το 2026 (pic & vid)

Gazzetta team
Λειψία: Δικός της κι ο Σιμακάν ως το 2026 (pic & vid)

bet365

Μετά τους Σόμποσλαϊ και Μπρόμπεϊ, η Λειψία «έκλεισε» και τον 20χρονο αμυντικό του Στρασβούργου, Μοχάμεντ Σιμακάν, τον οποίο είχε στα ραντάρ της η Μίλαν τον περασμένο χειμώνα. Συμβόλαιο ως το 2026, εντάσσεται στους Ταύρους από 1η Ιουλίου.

Η Λειψία συνεχίζει να ενισχύεται μεσούσης της σεζόν με γνώμονα το μέλλον, προσθέτοντας ακόμη ένα… εξαγώγιμο προϊόν στο ρόστερ της. Μετά την απόκτηση του Ντόμινικ Σόμποσλαϊ από τη Ζάλτσμπουργκ τον περασμένο Γενάρη και τη συμφωνία με τον 18χρονο φορ του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρόμπεϊ ως ελεύθερο για το καλοκαίρι, οι Ταύροι ολοκλήρωσαν ακόμη ένα deal, ανακοινώνοντας τη μεταγραφή του ταλαντούχου αμυντικού του Στρασβούργου, Μοχάμεντ Σιμακάν.

Ο λόγος για τον 20χρονο στόπερ (ύψους 1,87 μ.), για τον οποίο είχε κάνει κρούση και η Μίλαν στο χειμερινό παζάρι, μέχρι να τραυματιστεί και να στρέψει την προσοχή της στον Φικάγιο Τομόρι.

Ο Σιμακάν υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2026, το οποίο θα ενεργοποιηθεί επίσημα από την 1η Ιουλίου κι έτσι θα αποτελέσει τον διάδοχο του Νταγιό Ουπαμεκανό, ο οποίος θα μετακομίσει στη Μπάγερν. Μέχρι τότε, θα συνεχίζει να αγωνίζεται με το Στρασβούργο ως το τέλος της σεζόν, έχοντας καταγράψει ως τώρα 19 συμμετοχές και 1 γκολ.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα