Γραμμόζης – Σάλκε: «Απολαμβάνω τη δουλειά μου, δεν με νοιάζει αν θα ''καώ''»

Γραμμόζης – Σάλκε: «Απολαμβάνω τη δουλειά μου, δεν με νοιάζει αν θα ''καώ''»

Gazzetta team
Γραμμόζης – Σάλκε: «Απολαμβάνω τη δουλειά μου, δεν με νοιάζει αν θα ''καώ''»

bet365

Ο Δημήτρης Γραμμόζης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος μετά τις πρώτες μέρες στη Σάλκε και το παρθενικό του ματς ως προπονητής στη Bundesliga, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τον βαραίνει η πίεση για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το έργο του Δημήτρη Γραμμόζη στη Σάλκε άρχισε με μία ενθαρρυντική ως αποτέλεσμα ισοπαλία, κόντρα στη Μάιντς (0-0). Ωστόσο, η εξαιρετικά δύσκολη αποστολή παραμονής των Βασιλικών Μπλε στην κατηγορία απαιτεί νίκες και διαρκές ντεμαράζ για να στεφθεί από επιτυχία.

Παρ΄ όλα αυτά, ο Έλληνας τεχνικός δείχνει να απολαμβάνει την παρουσία του στον ιστορικό σύλλογο, έχοντας ήδη πιάσει δουλειά με στόχο να αλλάξει τα κακώς κείμενα και να χτίσει τις βάσεις για το μέλλον.

Σε δηλώσεις του στο γερμανικό «Sport1», ο 42χρονος coach δήλωσε ότι δεν τον επηρεάζει η μεγάλη πίεση που ασκείται στο κλαμπ και ξεκαθάρισε ότι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο πίσω από το συμβόλαιο μέχρι το 2022.

«Υπέγραψα συμβόλαιο ενάμιση χρόνου για κάποιον λόγο. Παρά την πίεση, απολαμβάνω να είμαι προπονητής σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Δεν με νοιάζει αν θα ‘’καώ’’. Η ομάδα που απέδειξε ότι είναι διατεθειμένη να τα δώσει όλα. Ήρθαμε για να κάνουμε τη διαφορά και οι παίκτες θέλουν να ανεβάσουν ρυθμούς. Στο τέλος θα δούμε πού θα έχουμε φτάσει», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ερωτηθείς για τους λόγους που τον οδήγησαν να δεχθεί την πρόταση των Βασιλικών Μπλε, απάντησε:

«Είναι απλό: Διότι θέλω πολύ να κάνω αυτή τη δουλειά. Η Σάλκε είναι τεράστιος σύλλογος με εκπληκτική ενέργεια. Προέρχομαι από την κοιλάδα του Ρουρ, στήριζα την ομάδα από μικρό παιδί και ξέρω τη σημασία του κλαμπ στην περιοχή.

«Στο μέλλον, δεν θέλουμε να είμαστε μια ομάδα που απλά τρέχει και απομακρύνει τη μπάλα. Θέλουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες, να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο μετά από κάποιο σημείο. Αυτή είναι η αποστολή μας. Να βρούμε ένα μείγμα ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα