Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Πέναλτι Λεβαντόφσκι και 2-2, έκτο σερί ντέρμπι με 2+ γκολ κόντρα στην «πρώην»! (vid)

Gazzetta team
Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Πέναλτι Λεβαντόφσκι και 2-2, έκτο σερί ντέρμπι με 2+ γκολ κόντρα στην «πρώην»! (vid)

bet365

Απόλυτη ισορροπία για Μπάγερν και Ντόρτμουντ, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να διπλασιάζει τα γκολ του με πέναλτι και να τιμωρεί την πρώην ομάδα του με 2+ γκολ για έκτο σερί «Klassiker» στην «Allianz Arena»!

Όπου τη βρίσκει, την «εκτελεί» και δεν αρκεί μόνο μία φορά. Μετά την αποχώρηση του από τη Ντόρτμουντ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τιμωρεί σταθερά τους Βεστφαλούς στα «Klassiker» της «Allianz Arena» και το έκανε ξανά, στη σεζόν που κυκλοφορεί στην πιο... εξωγήινη εκδοχή του.

Ο Πολωνός σούπερ σταρ διπλασίασε τα τέρματά του με εύστοχο πέναλτι λίγο πριν από το ημίχρονο, ισοφάρισε σε 2-2 και σκόραρε 2+ γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του για έκτο σερί εντός έδρας ντέρμπι! Έτσι, έφτασε συνολικά τα 19 γκολ απέναντι στη Μπορούσια, όντας ο απόλυτος «δήμιος» στην ιστορία της στη Bundesliga!

Την ίδια ώρα, το all-time ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ πλησιάζει συνεχώς και πιο κοντά, αφού πλέον χρειάζεται 10 γκολ στις εναπομείνασες 10 αγωνιστικές για να το ισοφαρίσει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα