Ντόρτμουντ: Ανοίγει το γήπεδο για το εμβολιασμένο ιατρικό προσωπικό

Ντόρτμουντ: Ανοίγει το γήπεδο για το εμβολιασμένο ιατρικό προσωπικό

Gazzetta team
Ντόρτμουντ: Ανοίγει το γήπεδο για το εμβολιασμένο ιατρικό προσωπικό

bet365

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ προτίθεται, με την άδεια της τοπικής κυβέρνησης της Βεστφαλίας, να ανοίξει το «Signal Iduna Park» για το ιατρικό προσωπικό που έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Κάθε ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της. Η σχέση της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τους φιλάθλους της, όμως, είναι ακόμα πιο ξεχωριστή, όπως επιβεβαιώνεται και από τα φετινά στραβοπατήματα των Βεστφαλών στο άδειο «Signal Iduna Park».

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η παρέα του Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ σημείωσε την ευρύτερη φετινή της νίκη στον αγώνα με τη Φράιμπουργκ (4-0), στις 3 Οκτωβρίου, όταν μαζεύτηκαν στο γήπεδο 11.500 φίλαθλοι, αφού τότε ακόμα επιτρέπονταν φίλαθλοι στα ματς της Bundesliga.

Τα γήπεδα, πλέον, είναι κλειστά, αλλά η Μπορούσια, για να τιμήσει το ιατρικό προσωπικό, ζήτησε άδεια από την τοπική κυβέρνηση της Βεστφαλίας, ώστε να φιλοξενήσει εμβολιασμένους γιατρούς και νοσηλευτές σε επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της.

«Λυπόμαστε όλοι για το πως ο κορονοϊός άλλαξε την ζωή μας αλλά αυτοί που, κάθε μέρα, ρίσκαραν την δική τους υγεία αντιμετωπίζοντας πολύ άσχημες συνθήκες, είναι πραγματικοί ήρωες. Για εμάς θα ήταν κάτι μεγαλειώδες, θα συνιστούσε τιμή, να μπορέσουμε να προσκαλέσουμε (σ.σ. δωρεάν εννοείται) αυτούς τους ανθρώπους στο γήπεδό μας» είπε σχετικά ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα