Σάλκε – Μπάγερν 0-4: Και τώρα πιάστε τους (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Σάλκε – Μπάγερν 0-4: Και τώρα πιάστε τους (vid)

bet365

Ο Λεβαντόφσκι συνέχισε να προσθέτει γκολ και ρεκόρ στο κοντέρ και η Μπάγερν που δεν είχε πρόβλημα με την ουραγό Σάλκε (0-4), απογειώθηκε στο +7, καλπάζοντας προς τον τίτλο.

Εντάξει, αντίπαλος ήταν η Σάλκε. Η χειρότερη ομάδα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα. Η ομάδα με τη μόλις μία νίκη από πέρσι τον Γενάρη. Αυτό όμως δεν μειώνει το συμπέρασμα: Οτι η Μπάγερν είναι ασταμάτητη και πως όλα δείχνουν ότι κανείς δεν γίνεται να τη φρενάρει στην πορεία της για ακόμα ένα τίτλο. Οι Βαυαροί διέλυσαν 0-4 τους Βασιλικούς Μπλε και αύξησαν στους επτά βαθμούς τη διαφορά τους από τη 2η Λειψία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μίλερ και ο Κίμιχ. Ο δεύτερος σέρβιρε δύο φορές και ο πρώτος βρήκε δίχτυα και στις δύο περιπτώσεις (34', 88'). Ενδιάμεσα (54'), ο Λεβαντόφσκι (ξανά ασίστ Κίμιχ) από δύσκολη γωνία βρήκε δίχτυα για 23η φορά φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ έκανε ρεκόρ Bundesliga, σκοράροντας σε οκτώ διαδοχικές αγωνιστικές εκτός έδρας. Η βολίδα του Αλάμπα (90') και η λάθος εκτίμηση του Φέρμαν, ολοκλήρωσε την τεσσάρα των φιλοξενούμενων.

Σάλκε (Κρίστιαν Γκρος): Φέρμαν, Οτσίπκα, Νάσταζιτς, Κάμπακ, Μπέκερ, Σέρντερ, Σταμπουλί, Χάριτ (72' Σεπφ), Ουτ, Ράμαν, Χόπε (72' Μπούζελαμπ)

Μπάγερν (Χάνζι Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ, Ζίλα, Αλάμπα, Ντέιβις (68' Ερναντές), Κιμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ (64' Κομάν), Γκνάμπρι (64' Μουσιάλα), Μίλερ, Λεβαντόφσκι (80' Τσούπο-Μότινγκ).

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα