Άιντραχτ – Σάλκε 3-1: Ονειρεμένο (δεύτερο) ντεμπούτο του Γιόβιτς με δύο γκολ! (vids)

Gazzetta team
Άιντραχτ – Σάλκε 3-1: Ονειρεμένο (δεύτερο) ντεμπούτο του Γιόβιτς με δύο γκολ! (vids)

bet365

Στην επιστροφή του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Λούκας Γιόβιτς σκόραρε εις διπλούν μπαίνοντας ως αλλαγή και χάρισε στους Μαύρους Αετούς τη νίκη επί της Σάλκε (3-1), χάρη στην οποία έπιασαν στην έκτη θέση την Βόλφσμπουργκ.

Και να είχε τη δυνατότητα να το σκηνοθετήσει, ο Λούκα Γιόβιτς δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο (δεύτερο) ντεμπούτο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος επέστρεψε στην πρώην ομάδα του ως δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης έως το τέλος της σεζόν, σκόραρε δις και την οδήγησε σε εντός έδρας νίκη επί της Σάλκε (3-1).

Σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από το συγκινητικό «αντίο» των παικτών της Άιντραχτ σε πρόωρα χαμένο φίλαθλο της ομάδας, ο Γιόβιτς μπήκε ως αλλαγή στο 62' και, σε ένα ημίωρο, πρόλαβε να σκοράρει δύο φορές (72', 90'+1'), επιτρέποντας στους Μαύρους Αετούς να πιάσουν στην έκτη θέση την Βόλφσμπουργκ.

Ο Αντρέ Σίλβα είχε ανοίξει το σκορ για τους Μαύρους Αετούς (28'), με την Σάλκε να ισοφαρίζει άμεσα με τον φορμαρισμένο Μάθιου Χοπ (29'), ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα γλίτωσε τους Βασιλικούς Μπλε από το να ισοφαρίσουν το χειρότερο σερί χωρίς νίκη στην ιστορία της Bundesliga.

Η Σάλκε, βεβαίως, παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ούσα ισόβαθμη με την προτελευταία Μάιντς και στο -5 από την 16η Κολωνία του Δημήτρη Λημνιού, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε θέση για το μπαράζ παραμονής.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα