Σάλκε: Ο Χόουπ που... έδωσε ελπίδα 359 ημέρες μετά (vid)

Σάλκε: Ο Χόουπ που... έδωσε ελπίδα 359 ημέρες μετά (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σάλκε: Ο Χόουπ που... έδωσε ελπίδα 359 ημέρες μετά (vid)

bet365

Στο... παρά ένα από το χειρότερο ρεκόρ ομάδας στην Bundesliga, ο 19χρονος Αμερικανός, επιθετικός, Μάθιου Χόουπ ήταν εκείνος που έδωσε ελπίδα, όπως το λέει και το επώνυμό του...

Ο νεαρός από την Καλιφόρνια έγινε ο πρώτος Αμερικανός ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει χατ-τρικ στην Bundesliga και συνεισφέρει σε τρομερό βαθμό στην μεγαλειώδη νίκη της Σάλκε που έφτασε στο 4-0 απέναντι στην Χόφενχαϊμ.

Οι «βασιλικοί μπλε» μετρούσαν 30 ματς πρωταθλήματος και 359 ημέρες δίχως νίκη, ωστόσο, τα κατάφεραν την 9η Ιανουαρίου του 2020 και θυμήθηκαν το συναίσθημα της χαράς μετά από αναμέτρηση στην γερμανική Λίγκα.

Μάλιστα, η Σάλκε είχε αποτύχει να κρατήσει clean sheet σε 27 παιχνίδια της Bundesliga πριν από αυτό του Σαββάτου, ενώ επιπλέον, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, Αμινέ Χαρίτ που πέτυχε το γκολ που... υπολειπόταν στο καρέ τερμάτων της ομάδας του, ήταν εκείνος που έφτιαξε και τα τρία γκολ του Χόουπ!

Στο ίδιο παιχνίδι, ο Σέαντ Κολάσινατς πραγματοποίησε την επανεμφάνισή του με τη μπλε φανέλα έχοντας παραχωρηθεί από την Άρσεναλ και μάλιστα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού...

Διαβάστε επίσης:

Σάλκε – Χόφενχαϊμ 4-0: Νίκησε, ξέσπασε, γλίτωσε! (vids)​

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα