Γκλάντμπαχ – Μπάγερν: Όταν ο ανερχόμενος Ρόις «τιμωρούσε» τον άπειρο Νόιερ (vid)

Gazzetta team
Γκλάντμπαχ – Μπάγερν: Όταν ο ανερχόμενος Ρόις «τιμωρούσε» τον άπειρο Νόιερ (vid)

bet365

Γκλάντμπαχ και Μπάγερν Μονάχου «μονομαχούν» για πρώτη φορά στη σεζόν (8/1, 21:30, Cosmotesport3HD), σχεδόν εννιά χρόνια μετά τον θρίαμβο των Πουλαριών με πρωταγωνιστή τον ανερχόμενο, Μάρκο Ρόις και... αρνητικό πρωταγωνιστή τον Μάνουελ Νόιερ.

Στις αρχές του 2012, ο Μάρκο Ρόις «έβγαζε μάτια» με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ. Ο Μάνουελ Νόιερ, από την άλλη, ήταν ήδη το «next big thing» των Γερμανών τερματοφυλάκων και μόλις είχε κλείσει έξι μήνες παρουσίας στη Μπάγερν Μονάχου. Και μπορεί, πλέον, ο όρος «γκάφα» να μοιάζει άκυρος όταν συνοδεύεται δίπλα στο όνομά του, αλλά στα πρώτα του βήματα ακόμη κι ο βιονικός Γερμανός έκανε λάθη. Οι δυο τους, λοιπόν, είχαν πρωταγωνιστήσει στο ντέρμπι της σεζόν 2011/12, με τον νεαρό σταρ των Πουλαριών να ανοίγει το σκορ στη μεγάλη νίκη με 3-1, «τιμωρώντας» τον Νόιερ για το σφάλμα απειρίας του.

Ο κίπερ των Βαυαρών αναγκάστηκε να διώξει υπό πίεση, αλλά το έκανε άστοχα, στέλνοντας συστημένη τη μπάλα στον Ρόις και με την εστία του άδεια. Έτσι, ο 23χρονος τότε μεσοεπιθετικός σκόραρε από μακρινή απόσταση, χαρίζοντας ένα σπουδαίο highlight που τους συνδέει μέχρι και σήμερα.

Ενόψει της «μονομαχίας» Γκλάντμπαχ και Μπάγερν Μονάχου (8/1, 21:30, Cosmotesport3HD), θυμηθείτε το γκολ:

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα