Κλοπ: «Πυρά» στον Μεχμέτ Σολ, για την κριτική του στον υπηρεσιακό της Ντόρτμουντ

Gazzetta team
Κλοπ: «Πυρά» στον Μεχμέτ Σολ, για την κριτική του στον υπηρεσιακό της Ντόρτμουντ

bet365

Τα επικριτικά σχόλια του Μεχμέτ Σολ προς τον υπηρεσιακό τεχνικό της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, εξόργισαν τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος και τον χαρακτήρισε δημόσια στη γερμανική τηλεόραση «ανίδεο να μιλάει για προπονητική».

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν το συνηθίζει να μπλέκει σε τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις, αλλά με τον Μεχμέτ Σολ έγινε έξαλλος.

Ο παλαίμαχος παίκτης της Μπάγερν Μονάχου και νυν τηλε-σχολιαστής στη γερμανική τηλεόραση κατέκρινε επανειλλημένως τον υπηρεσιακό τεχνικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Τα λόγια του δεν έχουν ουσία. Είναι σαν να λέει ότι ο ήλιος θα ανατείλει το πρωί. Η ανάλυσή του δεν κάνει αίσθηση σε κανέναν».

Ωστόσο, τα λόγια αυτά ανάγκασαν τον coach της Λίβερπουλ να υπερασπιστεί τον Τέρζιτς, άλλοτε υφιστάμενό του στην ακαδημία των Βεστφαλών και να περάσει στην αντεπίθεση κατά του Σολ, τον οποίο και χαρακτήρισε «ανίδεο» σε παρέμβασή του στο «Sport1».

«Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του Μεχμέτ Σολ στο να ασκεί κριτική σε προπονητές; Είναι σαν να μιλάει για κατασκευή αυτοκινήτων. Δεν έχει ιδέα για τίποτα από τα δύο. Ο Σολ αισθάνεται χρέος του να επικρίνει τους νεαρούς Γερμανούς προπονητές. Σιχαίνομαι που σχολιάζω σε τέτοια πράγματα, αλλά πάντα μιλάει για ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Το προσπάθησε ως προπονητής, αλλά δεν μπόρεσε και τώρα μιλάει για αυτό σαν να έχει φάει τη σοφία με τα κουτάλια».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα